Kuvaus

Best Mobile Service 2015! eTasku on älypuhelinsovellus, jonka avulla skannaat, arkistoit ja toimitat kuittisi kirjanpitoon yhdellä napin painalluksella. eTaskulla voit myös tehdä matkalaskut! Kokeile ilmaiseksi.

Myös kirjanpitäjäsi tykkää, eTasku nimittäin integroituu Netvisoriin. Kokeile ilmaiseksi 30 päivän ajan!

eTasku on suunnattu niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Ei enää ikinä kuittien hukkaamista, varmuuskopiointia, arkistointia, numerointia… Lopeta kuittirumba ja matkalaskusamba, Toimita kuitit ja matkalaskut kirjanpitäjällesi napin painalluksella!

eTaskua voit käyttää yhdessä Netvisorin kanssa monella tapaa. Mikäli yritykselläsi on rajapinta käytössä, voi kirjanpitäjäsi siirtää kuitit tiliöintitietoineen eTaskusta suoraan Netvisoriin. Jos yritykselläsi ei ole rajapintaa käytössä, voi kirjanpitäjäsi kuitenkin käyttää eTaskua erinomaisesti ja viedä tiliöinnit csv-tiedostosiirrolla Netvisoriin. Toki Netvisoriin voi ladata hyvin myös pdf-tiedostona tositteet eTaskusta, mahdollisuuksia on monia! 🙂

Muutamia referenssejä: https://www.etasku.fi/referenssit/

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Ei mahdollinen.
Skannattu aineisto
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).

Lataukset

eTasku-Netvisor.pdf

Ihmiset

Mika Mattila

Kuittikenraali
0407739536

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.