Kuvaus

SaaS-sovellusvuokrauksella toimitettava selainpohjainen Acute on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja Kanta-sertifioitu potilastietojärjestelmä. Acute on suunniteltu helpottamaan terveydenhuollon ammattilaisten päivittäistä työtä. Vitec tietojärjestelmätoimittajana vastaa ohjelmistokehityksestä, versiopäivityksistä, tietoturvasta, asiakastuesta sekä palvelintilasta. Meillä on vuosien kokemus käyttöönotoista ja asiakkainamme on jo satoja eri kokoisia terveydenhuollon organisaatioita.

Acute-järjestelmä on laajasti parametroitavissa: yli tuhannen erilaisen asetuksen avulla voidaan muokata järjestelmän toimintatapaa. Siksi Acute mukautuu erilaisiin tarpeisiin ja soveltuu terapiasta työterveyteen, lääkärikeskuksiin, sairaaloihin ja erikoissairaanhoitoon.

Järjestelmään on saatavissa lisämoduuleita ja se on laajennettavissa liittymillä esimerkiksi laboratorioihin, kuvantamiskeskuksiin ja taloushallintoon. Liittymien avulla turha manuaalinen tietojen syöttö voidaan automatisoida nopeuttaen toimintaa ja parantaen laatua.

Haluamme edistää monitoimijakulttuuria ja avointa yhteistyötä. Asiakkaamme voivat vapaasti koota Acute-järjestelmäytimen ympärille erilaisia digitaalisia ratkaisuja, jotka voidaan avointa ohjelmointirajapintaa hyödyntäen liittää Acuteen. Lisäksi Acute Market sovelluskaupasta löytyy valmiiksi Acuteen integroituvia sovelluksia. Katso lisätietoja: www.acutemarket.fi.

Järjestelmää käytetään selaimella. Tämä pienentää ylläpitotyötä ja tekee helpoksi järjestelmän käyttämisen paikkariippumattomasti. Acuten tietoturvatekniikka on sama kuin mitä verkkopankeissa käytetään.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Laskentakohteet ja dimensiot
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Ei mahdollinen.
Myyntilaskut ja -tilaukset
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Ei mahdollinen.
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen).
Ei mahdollinen.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.