Easoft Firasor

Monipuolinen hallintatyökalu kiinteistöalan yrityksille. Easoft Firasor tehostaa yrityksen liiketoimintaa ja mahdollistaa sen kasvun.

Easoft Firasor on kiinteistöalan toiminnanohjausjärjestelmä, joka on kehitetty yhteistyössä alan yritysten kanssa alan yrityksiä varten. Luo Easoft Firasorista yrityksesi toiminnan runko, joka laajenee yrityksesi kasvun myötä jopa konsernitasolle.

Me tunnemme kiinteistöalan monimuotoisen toimintaympäristön. Easoft Firasor laajoine ominaisuuksineen ja muokattavuuksineen on kehitetty palvelemaan juurikin alaa, jossa suuret asiakasmäärät ja niiden tuomat laaja-alaiset tarpeet aiheuttavat helposti toiminnan hallinnan haasteita.

Ohjelman toiminnoilla järjestät helposti yrityksesi työntekijöiden, kohteiden, asukkaiden, avainten ja töiden hallinnan lisäksi työajan- ja kulutusseurannan, sekä tarjousten ja sopimusten laadinnan aina laskutukseen saakka.

Easoft Firasorin avulla viet kiinteistöalan yrityksesi uudelle aikakaudelle, jossa yrityksesi toiminnallisena runkona toimii vain yksi ohjelma muistilappujen ja taulukkolaskentatiedostojen sijaan.

Kattavien ohjelmistorajapintojen avulla saat liitettyä Easoft Firasorin rinnalle helposti taloushallinto-ohjelman tai jopa puhelinvaihteen.

Kerromme tuotteestamme mielellämme lisää. Ota yhteyttä >

Easoft Firasor -ohjelmiston esittely, katso video >

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Hidden
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.