Tilitiimi T&M Oy

Osoite: Kirkkokatu 1, Porvoo

Auktorisoitu tilitoimisto palveluksessasi.

“Palvelemme antaumuksella kaiken kokoisia ja muotoisia yrityksiä. Kohtelemme jokaista asiakastamme parhaalla mahdollisella tavalla, niinkuin olisivat meille ainoa asiakkaamme.”

Tilitiimi T&M on kuusihenkinen helposti lähestyttävä tilitoimisto Porvoon vanhan kaupungin kupeessa. Vankan ja ajankohtaisen asiantuntemuksen lisäksi saat meiltä hyvää suomen- ja venäjänkielistä palvelua. Asiantuntijamme pitävät sinut ajantasalla taloushallinnon jatkuvassa muutoksessa.

Asiakkaillamme on oma kirjanpitäjä, joka tuntee yrittäjän ja hänen liiketoimintansa. Räätälöimme palvelupaketit jokaisen yrityksen tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Meille käyvät sekä sähköiset että paperiset tositteet/dokumentit.

Tilitiimi T&M Oy: toimisto sijaitsee Kirkkokadulla tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa, jonne on helppo tulla myös autolla. Liiketilamme yhteydestä löytyy asiakaspysäköintipaikka.

Lisätietoja palveluistamme löydät verkkosivuiltamme tai saat niitä ottamalla suoraan yhteyshenkilöömme yhteyttä!

Yhteyshenkilö

Terhi-Elina Mansner

Toimitusjohtaja, KLT, PHT

010 420 4252

[email protected]

Tilitiimi T&M Oy

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Kirkkokatu 1, Porvoo

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilitiimi T&M Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.