KAMPANJA 1.9. – 31.10.2021

Hyödynnä kampanjaetu ja liitä verkkokauppasi Netvisoriin

Netvisor toteuttaa verkkokauppakampanjan yhdessä integraatiopalveluita tarjoavan Flashnoden kanssa. Integroimalla verkkokauppasi Netvisoriin kampanja-aikana hyödyt usein eri tavoin.

Alennetut hinnat

Kampanjaetuna saat alennusta 25 % Flashnoden käyttöönotto- ja avausmaksuista. Lisäksi nykyasiakkaana vaihtamalla Netvisorin Premium- tai Professional -pakettiin saat 6 kk ajan 25 % alennusta kuukausimaksuista. Kampanjaetu ei sisällä transaktioita, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Nopea & tehokas käyttöönotto

Flashnode on alallaan arvostettu toimija, mikä takaa integraation sujuvan ja tehokkaan käyttöönoton ilman piilokuluja.

Ilmainen kartoitus

Kampanja-aikana tarjoamme maksuttoman kartoituksen verkkokauppaintegraation hyödyistä yrityksille. Varaamalla kartoituksen et sitoudu vielä mihinkään.

Miksi integroisin verkkokauppani Netvisoriin?

Liittämällä verkkokauppasi Netvisoriin automatisoit ja tehostat taloushallinnon toimintoja. Asiakkaiden laskuttaminen käy näppärämmin, kun tieto maksusuorituksista verkkokaupassa siirtyy reaaliaikaisesti kirjanpitoon. Keskittämällä tuote- ja varastonhallinnan Netvisoriin sekä ottamalla integraatiopalvelun käyttöön, myös varaston muutokset ja tuotetiedot päivittyvät reaaliaikaisesti verkkokauppaan.

Tutustu tarkemmin verkkokauppoihin ja Flashnodeen

Säästä aikaa ja rahaa
Esimerkki hinnoittelusta

Flashnoden Basic-liittymä
Avausmaksu: 0€
Integraation käyttöönotto noin: 562,5€ (norm. 750€, 6h)
Kuukausimaksu: 129€ / kk

Flashnoden Business-liittymä
Avausmaksu 675€ (norm. 900€)
Integraation käyttöönotto 1500€ (norm. 2000€, 2pv)
Kuukausimaksu: 199€ / kk

Katso: Flashnoden hinnoittelu

Lisäksi Netvisorin uutena asiakkaana tai nykyasiakkaana vaihtamalla pakettisi Professional tai Premium pakettiin, saat 6 kk ajan alennusta 25% pakettimaksuista. Lue lisää Netvisorin hinnoittelusta.

Kuinka paljon integraatio tehostaa yrityksen toimintaa?
Keskimäärin Flashnoden integraatioasiakas, jonka verkkokauppatilausten siirrosta taloushallintoon vastaa integraatio, säästää työaikaa yli 30h/kk. Yrityksen käyttäessä tämän merkittävän ajan toiminnan tehostamiseen tai myynnin lisäämiseen, on automatisoinnin vaikutus pelkkää ajansäästöä suurempi.

Usein kysytyt kysymykset

 • Koskeeko kampanja uusia ja nykyisiä Netvisor-asiakkaita?
  Kyllä, kampanja koskee nykyisiä ja uusia asiakkaita. Uudet asiakkaat hyötyvät Flashnoden kampanjaeduista sekä Netvisorin pakettialennuksista Professional – ja Premium -paketteihin. Jos Netvisorin nykyinen asiakas on jo nyt Premium tai Professional -paketissa, koskee kampanjaetu vain Flashnoden tarjoamia alennuksia avausmaksusta ja käyttöönotosta.
 • Mitkä kaikki verkkokaupat kuuluvat kampanjaan?
  Asiakas voi valita verkkokaupan kolmesta vaihtoehdosta: WooCommerce, Shopify tai MyCashflow.
 • Kauanko integraation toteuttaminen kestää?
  Perusintegraation käyttöönotto sujuu yleensä kalenteriajassa parissa viikossa. Kyse on enemmän siitä, kuinka nopeasti saamme pidettyä aloituspalaverin ja kerättyä kanssanne integraation tarvitsemat tiedot. Tehokasta aikaa asia vie kuitenkin yleensä vain joitain tunteja.
 • Millä aikavälillä minun on tehtävä tilaus, jotta hyödyn kampanjaeduista?
  Riittää, että otat yhteyttä Flashnodeen tai Netvisoriin kampanja-aikana, niin pääset hyötymään kampanjaeduista.
 • Voinko liittää verkkokaupan Core- tai Basic -paketteihin?
  Et valitettavasti voi. Sinun tulee päivittää pakettisi Professional tai Premiumiin, jolloin saat myös ensimmäisen 6 kk ajan kampanja-alennusta -25 % kuukausimaksuista.
 • Haluan jutella lisää kampanjasta, keneen voin olla yhteydessä?
  Voit olla yhteydessä Johanna Argillanderiin 0503172831 johanna.argillander@visma.com tai Henry Tuikkaan 0504418800 henry.tuikka@flashnode.com

Jätä yhteystietosi, niin olemme teihin yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä

Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen Flashnode Oy:lle ja Visma Solutions Oy:lle.