Tilitoimisto S. Astola

Osoite: Kivivuorentie12 01620 Vantaa

Olemme täyden palvelun tilitoimisto Länsi-Vantaalla

Tilitoimisto S.Astola Oy on niin isoja kuin pienempiäkin yrityksiä hoitava nykyaikainen ja osaava tilitoimisto Länsi-Vantaalla. Muutimme uusiin toimitiloihin Martinlaaksoon tammikuussa 2014. Toimistomme on perustettu vuonna 1998. Omaamme hyvän ja pitkän kokemuksen pienistä ja keskisuurista yrityksistä sekä yhdistyksistä. Pyrimme jatkuvasti tehostamaan toimintaamme ja otamme irti kaiken hyödyn taloushallinnon sähköistämisestä. Hyvien yhteistyökumppaneiden kanssa olemme rakentaneet järjestelmät, joiden avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakaskuntamme muodostuu useiden eri alojen toimijoista, isoista kuljetus- ja rakennusliikkeistä pieniin parturikampaamoihin. Haluamme tarjota yrittäjälle sopivan palvelukokonaisuuden, jotta yrittäjän oma aika jää varsinaiseen työntekoon

Kirjanpito

Tarjoamamme kirjanpito pitää sisällään seuraavat palvelut: kuukausittainen kirjanpito joko täysin sähköisesti tai perinteisellä menetelmällä.

-kustannuspaikkaseuranta
-tilinpäätökset
-veroilmoitukset
-tyvi- ja verotilipalvelut

Yrityksen muut hallinnolliset palvelut

-pöytäkirjat
-yrityksen perustamiset
-kaupparekisterimuutokset

Ota yhteyttä, me autamme!

Yhteyshenkilö

Sari Astola

Toimitusjohtaja

[email protected]

Yhteyshenkilö

Satu Suomalainen

Kirjanpitäjä, palkanlaskija

[email protected]

Tilitoimisto S. Astola

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Kivivuorentie12 01620 Vantaa

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilitoimisto S. Astola


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.