Convido Vaasa

Osoite: Vaasanpuistikko 14 D 26, 65100 Vaasa

Olemme asiakasyritystemme ulkoinen talousosasto

Convido Yrityspalvelu on täyden palvelun taloushallinto- ja konsultointitoimisto. Tilitoimistomme toimipisteet sijaitsevat Vaasassa ja Maalahdessa, mutta autamme yrityksiä ympäri Suomen.

Kirjanpitäjillämme on pitkä kokemus taloushallinnosta, yrittäjyydestä ja konsultoinnista. Meillä on laaja osaaminen ja kokemus eri yrityksistä ja toimialoista, minkä ansioista voimme auttaa asiakasyrityksiämme erilaisissa talouteen, yritysjuridiikkaan ja johtamiseen liittyvissä asioissa.

Visiomme on auttaa yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa, toimimalla proaktiivisena talouskumppanina, jolla on asiakaslähtöisyys avainsanana.

Lue lisää Convidosta

Vi är våra kunders externa ekonomiavdelning

Convido Företagstjänst är en genuin fullservicebyrå inom ekonomiförvaltning, bokföring, redovisning och konsultering. Våra kontor är i Vasa och Malax, men vi hjälper alla företag med verksamhet i Finland.

Våra bokförare har lång erfarenhet av ekonomiförvaltning, företagsamhet och konsultering. Med vår breda kompetens och erfarenhet från olika områden, samt insikter i olika företag och branscher kan vi hjälpa våra kundföretag att lösa ekonomiska-, bolagsrättsliga- och ledningsfrågor.

Vår vision är att hjälpa företag nå sina mål genom att vara en proaktiv ekonomipartner med kundfokus som ledord.

Läs mer om Convido

Yhteyshenkilö

Joel Granholm

0505421866

[email protected]

Convido Vaasa

Pyydä lisätietoa
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Vaasanpuistikko 14 D 26, 65100 Vaasa

Pyydä lisätietoa

Pyydä tarjous: Convido Vaasa


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.