Econia Oy

Osoite: Peltotie 20, 28400 Ulvila

Econia on taloushallinnon kumppani, johon voit luottaa kaikissa tilanteissa

Asiakkaanamme voit olla varma, että taloushallinto vastaa lakien ja määräysten muuttuvia vaatimuksia. Saat paremman kuvan nykytilanteesta, mahdollisuuksista ja tavoitteista, joten pystyt valmistautumaan tulevaan. Pidämme hyvää huolta yrityksestäsi.

Luotettava, joustava ja asiakaslähtöinen

Voit luottaa meihin: pidämme lupauksemme, kannamme vastuumme ja ajamme etuasi. Tavoitteenamme on läheinen ja syvä yhteistyösuhde. Teemme yhteistyön helpoksi: olemme aina tavoitettavissa ja meiltä saat vastaukset hankaliinkin kysymyksiin. Haluamme ylittää odotuksesi ja helpottaa arkeasi.

Palvelemme jokaista yritystä yksilöllisesti ja pyrimme tarjoamaan aitoa lisäarvoa myös osana arjen rutiineja. Palvelumalli rakennetaan tarpeittenne mukaiseksi ja sitä voidaan muuttaa matkan varrella. Oman yhteyshenkilönne tai -tiiminne taustalla toimii varahenkilöjärjestelmä, joten palvelu on yhtä sujuvaa myös esimerkiksi lomien aikana. Halutessanne voimme työskennellä tiloissanne tai käyttää omia järjestelmiänne.

Yritysjuridista apua erityistilanteissa

Tunnemme niin talousjuridiikan kuin työlainsäädännön. Taloushallinnon konsultointipalvelumme kattavat yritystoiminnan eri vaiheet perustamistoimista yritysmuodon muutoksiin, sulautumisiin ja jakautumisiin, yrityskauppoihin ja arvonmäärityksiin. Koska tunnemme valmiiksi yrityksen taloushallinnon ja tilanteen, konsultointi on kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta.

Ainutlaatuisia synergiaetuja

Econia tarjoaa ainoana Suomessa mahdollisuuden keskittää talous- ja henkilöstöhallinto saman katon alle, lisäksi tarjoamme myös isännöintiä ja kansainvälisiä yrityspalveluita. Meiltä saat markkinoiden johtavat sähköiset ratkaisut liiketoimintanne tehostamiseen.

Testattu, tarkastettu, varmistettu

Econia on Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsen. Toimintaamme ohjaa Bureau Veritaksen sertifioima ISO 9001:2015 -laatujärjestelmä, mikä takaa henkilöstön ammattimaisen työtavan ja palveluprosessien tehokkuuden. Econian ammattitaitoon luottaa jo yli 1500 aktiivista asiakasta.

Lue lisää Tilitoimisto Econiasta

Yhteyshenkilö

Elina Salmivala

Toimitusjohtaja

+358 40 544 7344

elina.salmivala@econia.com

Yhteyshenkilö

Tarja Lounasvaara

Varatoimitusjohtaja, hallintopäällikkö

+358 44 330 5312

tarja.lounasvaara@econia.com

Yhteyshenkilö

Heimo Alatalo

Liiketoimintajohtaja, kansainväliset palvelut, henkilöstöpalvelut

+358 50 527 9444

heimo.alatalo@econia.com

Yhteyshenkilö

Tiina Salonen

Asiakkuus- ja kehitysjohtaja

+358 400 184 230

tiina.salonen@econia.com

Yhteyshenkilö

Arttu Eräpalo

Myynti- ja aluejohtaja

+358 40 770 2595

arttu.erapalo@econia.com

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Peltotie 20, 28400 Ulvila

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Ota yhteyttä Econiaan

Pyydä tarjous: Econia Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.