Greenstep Turku

Osoite: Lemminkäisenkatu 14-18A Turku 20520

Greenstep on moniulotteinen tilitoimisto Turussa. Olemme koonneet laajan valikoiman taloushallinnon palveluita saman katon alle, jotta voisimme tarjota korkealaatuisia ja kattavia palveluja asiakkaillemme. Turun toimistolla teitä palvelee 11 taloushallinnon ammattilaista, jotka ovat valmiita auttamaan!

Me Greenstepillä pyrimme olemaan proaktiivisia johdon sparraajia ja tuomaan koko organisaatiomme tietämyksen pienenkin asiakkaan hyödyksi. Näin tuotamme lisäarvoa asiakkaalle verrattuna perinteiseen tilitoimistopalveluun, jossa raportointi tarkoittaa tulos- ja taseajoja kerran kuukaudessa tai jopa harvemmin.

Palveluvalikoimaan kuuluvat mm. CFO/Controller -palvelut, tilitoimistopalvelut, arvonmääritykset, rahoituksen järjestäminen ja konsultointi.

Greenstep Turku

Yhteyshenkilö

Riina Vähäpassi

Partner

+358407092975

[email protected]

Greenstep Turku

Ota yhteyttä Greenstepiin
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Lemminkäisenkatu 14-18A Turku 20520

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Ota yhteyttä Greenstepiin

Pyydä tarjous: Greenstep Turku


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.