Arol Finance Oy

Osoite: Sibeliuksenkatu 3 Turku 20100 TURKU

Taloushallinto pois harteiltasi

AROL Finance Oy, eli me, olemme nuori ja yrittäjähenkinen joukko taloushallinnon ammattilaisia. Tarjoamme taloushallinnon palveluita asiakkaidemme tarpeisiin suunnitelluilla ja helposti käyttöön otettavilla asiantuntija- ja vuokrajohtajapalveluilla sekä tietenkin tilitoimistopalveluilla.

Olemme itse tahoillamme toimineet erilaisissa taloushallinnon ja liikkeenjohdon tehtävissä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, Suomessa ja ulkomailla, yli 10 vuoden ajan ennen oman yrityksemme perustamista, joten tiedämme mitä tehokas taloushallinto pitää sisällään ja mitä sinun kuuluu asiakkaana meiltä vaatia ja saada.

Meidän tehtävämme on tukea yritystäsi, jotta Sinä voit keskittyä 100% ydinliiketoimintaasi. Se tarkoittaa, että asioinnin kanssamme pitää olla aina helppoa, selkokielistä ja joustavaa.

Arol Smart -kustannustehokas, ammattitaitoinen ja joustava taloustiimi

Arol Smart on palvelu jossa:

 1. Yritykseesi perehtynyt taloushallinnon asiantuntija käytössäsi kaikissa tilanteissa.
 2. Maksat vain käytetyistä resursseista, ei kiinteitä kuluja.
 3. Kiireisinä hetkinä tai toimintasi volyymin muuttuessa resurssit käytössäsi aina tarvittaessa.
 4. Mahdollisuus ulkoistaa koko taloushallinto mukaan lukien talousjohtaja- ja controller-resurssit, työnjohto, raportointi, kirjanpito- ja talousassistenttipalvelut. Voimme myös itse avoimesti laskea kanssasi parhaan mahdollisen yhdistelmän juuri sinun yrityksellesi.

Arol Start-Up

Tervetuloa yrittäjäksi! Olemme koonneet kasvuhakuiselle start-up yrittäjälle räätälöidyn palvelupaketin.

 1. Yhtiömuodon valinta
 2. Liiketoimintasuunnitelman analysointi
 3. Viranomaisilmoitukset / -asiakirjat
 4. Rahoitusvaihtoehdot ja -järjestelyt
 5. Yhtiön talouden suunnittelu, budjetit
 6. Yhtiön ja yrittäjän verotuksen suunnittelu
 7. Yrityksen taloudellisen tilanteen läpikäynti + toimenpiteet ja toteutus

Arol Professional– Asiantuntijapalvelut

CFO-Talousjohtajapalvelut

Tarvitsetko yrityksesi johtoryhmään ja sidosryhmiesi käyttöön kokeneen talousjohtajan, mutta et kokopäiväistä resurssia? Onko liiketoimintasi muutosvaiheessa ja tarvitset taloudellista asiantuntijuutta saadaksesi tarvittavan tuen tuleviin päätöksiin ja niiden toteutukseen?  Haetko yrityksellesi lisärahoitusta pääomasijoittajilta, pankiltasi tai ehkä TEKESiltä tai muilta Start-up / kehityshankkeiden rahoittajilta? Talousjohtajamme voivat auttaa sinua sekä hankkeiden suunnittelussa että toteutuksessa. Emme ole ulkopuolinen konsultti vaan osa ydintoimintaasi, sinun ehdoillasi.

Talousjohtajamme ovat kaikki kokeneita ammattilaisia, joilla on yli 10 vuoden kokemus liiketoiminnan johtotehtävistä sekä talousjohdon eri tilanteista; kv-markkinoilta julkiselle sektorille. Saat meiltä toimintaasi tukevan selkänojan, joka mahdollistaa keskittymisesi liiketoiminnan ydinasioihin.

Controller -Talouspäällikkö

Saatko tällä hetkellä kaikki tarvittavat talouden raportit tehokkaasti ja nopeasti? Ovatko taloushallintosi prosessit ja työkalut ajan tasalla?

Controllerimme valvoo yksityiskohtaisesti taloushallinnon ja raportoinnin toteutusta. Hän on joko vastuussa kaikista yrityksen toiminnoista liittyen taloushallinnon päivittäiseen toteutukseen tai mukana vain tarpeen mukaan.

Controllerimme auttaa sinua sovitulla tavalla talousraporttien valmisteluissa, budjettien laatimisessa ja myös erityistarpeissasi, kuten esimerkiksi myyntisaatavien hallinnassa tai sisäisten prosessien kehittämisessä. Kaikilla controllereillamme on usean vuoden kokemus talouspäällikkö-  / asiantuntijatehtävistä sekä kansainvälisiltä markkinoilta että kotimaan PK –sektorilta.

HR-asiantuntija

Kaikkea ei tarvitse tehdä yksin, vaan henkilöstöpäällikkömme huolehtii siitä, että yrityksesi henkilöstön työsuhteen elinkaareen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat ovat kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla hoidettuja. HR –palvelut räätälöidään tarpeesi mukaan.

Kotisivut: Arol

Arol Finance Oy

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Sibeliuksenkatu 3 Turku 20100 TURKU

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: Arol Finance Oy


 • Omat yhteystiedot
 • Tarjouspyynnön tiedot
 • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
 • Ehdot
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.