Talousruutu.fi

Osoite: Hatanpään valtatie 18 Tampere 33100

Talousruutu on luotettava ja paikallinen kumppanisi Tampereen ja Seinäjoen alueella.  Monipuolisen osaamisemme kautta esitämme kattavat mutta räätälöidyt ratkaisut talous- ja henkilöstöhallinnon asioihin. 20 hengen henkilöstömme voi ylpeänä todeta, että heistä jokainen todella tuntee asiakkaansa.

Olemme olleet ensimmäisinä mukana automatisoidun taloushallinnon käyttöönotossa. Netvisor on ollut käytössämme jo vuodesta 2005.

Työmme keskiössä on yrityksesi taloudellinen informaatio, jonka pohjalta pyrimme ymmärtämään juuri sinun yrityksesi ja toimialasi ominaispiirteitä ja –vaatimuksia. Tämän kaiken toteutamme alan parhailla työkaluilla, sähköisesti ja mahdollisimman tehokkaasti viemättä aikaa yrityksesi ydinbisnekseltä. Sähköisyyden astetta voidaan muokata yrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteyshenkilö

Ari Murtomäki

Asiakkuusjohtaja

+358 44 334 8000

ari.murtomaki@talousruutu.fi

Talousruutu.fi

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Hatanpään valtatie 18 Tampere 33100

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousruutu.fi


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.