Bullet taloushallinto

Osoite: Takojankatu 1c B 18, 33540 Tampere

Me Bulletin yrittäjät olemme syntyneet sähköiseen maailmaan. Haluamme edesauttaa yrityksiä kehittämään omia taloushallinnon prosessejaan paremmiksi ja ketterämmiksi sähköisen taloushallinnon sekä automaation avulla. Haluamme olla teidän yrityksenne talousasiantuntija ja apuna talouden hallinnassa. Ylläpidämme ja kehitämme myös omaa osaamistamme jatkuvasti.

Meidän kanssamme kirjanpidon ja palkkahallinnon hoito on mutkatonta ja luotettavaa.

Olemme räätälöineet palvelumme pienille- ja keskisuurille yrityksille. Erikoistumisalaamme ovat osakeyhtiöiden, toiminimien sekä osuuskuntien kirjanpito. Vahvaa osaamista löytyy myös henkilöstövuokrausyritysten palkanlaskennasta, laskutuksesta sekä katelaskennasta. Meillä on asiantuntemusta mm. taiteilijoista, muusikoista, kampaajista, kosmetologeista, liikunta-alan yrittäjistä sekä verkkokaupoista.

Jos toivot ihmisläheistä, yrittäjän arkea ymmärtävää palvelua, etkä halua jäädä suuren tilitoimiston asiakaskunnan jalkoihin – olemme sinulle täydellinen kumppani talousasioiden hoitamiseen.

Lue lisää: www.bullet.fi

Yhteyshenkilö

Taina Pelkonen

Hallituksen pj, Partner

+358458497656

taina.pelkonen@bullet.fi

Yhteyshenkilö

Susanna Kallio

Toimitusjohtaja, Partner

+358406899090

susanna.kallio@bullet.fi

Bullet taloushallinto

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Takojankatu 1c B 18, 33540 Tampere

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: Bullet taloushallinto


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.