Talousverkko Tallinna

Osoite: Uus-Sadama 21 (3. kerros) Tallinna 10120

Talousverkon Tallinnassa toimiva Staria Oy tarjoaa palvelut, joihin sisältyy Virossa reksiteröidyille yhtiöille päivittäinen kirjanpito tilinpäätöksineen, raportointi Viron viranomaisille sekä konsultaatio ja yrityssuunnittelu.

Kirjanpitäjämme puhuvat eestin lisäksi suomea sekä englantia. Kirjanpitopalveluista veloitamme kiinteällä kuukausipalkkiolla.

Yrityksen perustaminen Viroon

Olemme todistaneet monen yhtiön syntyä, kehitystä ja menestystä. Uusien projektien käynnistyessä on useasti avainasemassa partnereiden ja rahoituksen löytäminen.Lukuisten yrityskontaktien myötä meillä on ollut mahdollisuus viedä yhteen asiantuntijoita, sijoittajia sekä liikeideoiden tai patenttien haltijoita. Olemme olleet kohtaamispaikka monen menestyksen kohdalla ja aiomme jatkaa siinä asemassa.

Asiakkaanamme saat kaiken tarvittavan avun yrityksen perustamisessa Viroon. Tiedämme toimintavat sekä Suomessa että Virossa, jolloin mikään tärkeä asia ei jää huomioimatta. Kauttamme saat kaikki Viroon ja Suomeen liittyvät taloushallinnon palvelut yhdeltä luukulta!

Sähköinen tilitoimisto

Olemme sähköinen tilitoimisto ja sähköinen taloushallinto on erityisosaamistamme. Käyttämämme ohjelmistot skaalautuvat niin pienemmän kuin suuremmankin yrityksen tarpeisiin.

Otathan rohkeasti yhteyttä, jotta voimme aloittaa keskustelun!

Yhteyshenkilö

Tarja Reponen

Yrittäjä, kirjanpitäjä, KLT

050 526 0642

tarja.reponen@talousverkko.fi

Talousverkko Tallinna

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Uus-Sadama 21 (3. kerros) Tallinna 10120

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko Tallinna


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.