Pohjanmaan Ekonomitoimisto

Osoite: Kalevankatu 11, Seinäjoki, Finland

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on Auktorisoitu tilitoimisto, taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämisen palvelutalo, joka palvelee valtakunnallisesti asiakkaita Seinäjoelta, Kurikasta, Lapualta, Alavudelta, Jalasjärveltä ja Kauhajoelta käsin.

Meillä on markkinoiden laajin taloushallinnon palveluvalikoima. Tarjoamme kokonaan ulkoistetun talousosaston käyttöönne. Tarjoamme kirjanpidon, taloushallinnon ja palkanlaskennan lisäksi Talous- ja HR-päällikköpalvelut sekä yritys- ja veroneuvonnan. Näiden lisäksi liikkeenjohdon konsultointi sekä strategiatyö on yksi toiminta-alueemme.

Ekonomitoimistolla on myös markkinoiden laajin ohjelmistovalikoima räätälöidyllä raportoinnilla.  Pohjanmaan Ekonomitoimistolla on omat koulutetut ja kokeneet ohjelmistopääkäyttäjät ja -tiimit asiakkaiden ja henkilökunnan tukena. Meillä on yli 10 sertifioitua Netvisor käyttäjää ja olemme markkinajohtaja Etelä-Pohjanmaalla sekä merkittävä toimija valtakunnallisesti. Yhteensä Ekonomitoimistolaisia on n. 90 asiantuntijaa asiakkaitamme varten.

Pyrimme löytämään aina sopivan ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Uskomme, että yhdessä hyvinvoivan ja osaavan henkilöstön kanssa saamme positiivia tuloksia aikaan myös asiakkaiden liiketoiminnassa.

Olemme riittävän pieni suureksi, mutta riittävän suuri pieneksi. Riittävän pieni, jotta jokainen asiakas voi olla meille se tärkein – meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua omalta, sitoutuneelta tekijältä. Toisaalta riittävän suuri, jotta pystymme laajalla asiantuntijatiimillä varmistamaan, että jokaiseen tilanteeseen löytyy sopivaa erityisosaamista.

Yhteyshenkilö

Anu Tieaho

Toimitusjohtaja, Yrittäjä

+358400587752

anu.tieaho@ekonomitoimisto.fi

Yhteyshenkilö

Anssi Saksa

Myyntipäällikkö

+358503005610

anssi.saksa@ekonomitoimisto.fi

Yhteyshenkilö

Timo Seppälä

Myynti-, Markkinointi- ja Asiakkuusjohtaja, Partner

+358405388058

timo.seppala@ekonomitoimisto.fi

Pohjanmaan Ekonomitoimisto

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Kalevankatu 11, Seinäjoki, Finland

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Pohjanmaan Ekonomitoimisto


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.