Tiliarja

Osoite: Keskuskatu 17-19 A-talo 2.krs Pieksämäki 76100

Enemmän kuin perinteinen tilitoimisto. Olemme Netvisor Premium Partner -tilitoimisto, jossa Netvisor ohjelmisto on ollut käytössä vuodesta 2006 alkaen.

Meiltä saat nimetyn Oma Kirjanpitäjän, joka hoitaa yrityksesi taloushallinnon. Se voi olla peruskirjanpitoa tai laajempaa taloushallintopalvelua, sisältäen neuvontaa, raportointia sekä yrityksen talouden suunnittelua. Talouspäällikkö© -palvelumme toimii kuin sinulla olisi oma talouspäällikkö yrityksessäsi. Taloushallinnon lisäksi Talouspäällikkö-palvelussa olemme apunasi yrityksen talouden suunnittelussa ja avaamme yrityksesi tunnusluvut ymmärrettäviksi. Tehtävämme on auttaa sinua pohtimaan yrityksesi arvoa ja liiketoiminnan jatkuvuutta.

Henkilöstöllämme on osaamista, ammattitaitoa ja pitkän kokemuksen sekä jatkuvan kouluttautumisen mukanaan tuomaa näkemystä vaativien asiantuntijatehtävien hoitamiseen. Palvelemme niin mikro- kuin pienyrityksiä.

Tiliarja Oy on auktorisoitu  Suomen Taloushallintoliiton jäsentoimisto.

Yhteyshenkilö

Arja Hämäläinen

toimitusjohtaja, KLT, HHJ

+358405937200

arja.hamalainen@tiliarja.fi

Yhteyshenkilö

Sanna Malkki

toimistopäällikkö, KLT

+358505883448

sanna.malkki@tiliarja.fi

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Keskuskatu 17-19 A-talo 2.krs Pieksämäki 76100

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tiliarja


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.