Accountor Kuopio

Osoite: Puijonkatu 27 A 17, Kuopio

Asiantunteva talouskumppanisi Kuopiossa

Accountor auttaa kaiken kokoisia yrityksiä menestymään. Olemme asiantunteva Netvisor Premium+ -tason talouskumppanisi Kuopiossa.

Palveluksessamme on yli 150 KLT- tai PHT-sertifioitua asiantuntijaa ja meillä on kokemusta kaikilta toimialoilta. Kun annat yrityksesi kirjanpidon ja palkanlaskennan hoidettavaksemme, saat lisäksi digitaaliset työvälineet tehostamaan yrityksesi toimintoja ja helpottamaan sinua rutiiniasioissa. Neuvomme ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti niin arkisissa asioissa kuin isommissakin muutoksissa.

Autamme asiakkaitamme aina ajallaan ja oikein tehdyn kirjanpidon lisäksi:

• Tuottamalla päätöksenteon tueksi tarkkaa ja reaaliaikaista taloustietoa

• Tuomalla avuksesi yli 1000 osaajamme asiantuntemuksen

• Tehostamalla taloushallinnon prosessejasi

Asiakkaamme sanovat meidän olevan ammattitaitoisia ja ystävällisiä asiantuntijoita ja olemme saaneet erityisesti kiitosta hyvästä palveluasenteestamme.

Laske hinta-arvio yrityksesi kirjanpidolle kätevällä laskurillamme – Saat arvion heti

Autamme yritystäsi talousasioiden lisäksi HR- ja lakiasioissa

Yrityksesi kasvaessa saatat tarvita HR tai muuta asiantuntijuutta yritykseesi. Saat meiltä HR-osaajat joko väliaikaisesti tai pitkäaikaisesti yrityksesi tarpeiden mukaan.

Autamme myös työsuhdejuridisissa kysymyksissä sekä johtoryhmän, esihenkilöiden kuin organisaation kehittämisessä. Luonnollisesti tuomme tueksesi modernin HR-teknologian. Kauttamme onnistuu myös uusien osaajien monipuolinen rekrytointi ja soveltuvuusarviointi. Tiesitkö, että kirjanpidon asiakkaanamme voit käyttää puoli tuntia vuodessa veloituksetta yrityslakimiehiemme apua?

Tutustu lisää: Accountor tilitoimisto Kuopio

Accountor Services on osa Accountor-konsernia, joka on erikoistunut talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuihin sekä ulkoistuspalveluihin. Toimimme kuudessa maassa.

Yhteyshenkilö

Tom Spaak

Myyntijohtaja

0405097096

[email protected]

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Puijonkatu 27 A 17, Kuopio

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Ota yhteyttä Kuopion Accountoriin

Pyydä tarjous: Accountor Kuopio


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.