Yrityspalvelu Dextella Oy

Osoite: Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola

Yrityspalvelu Dextella Oy:n asiakkaana voit nauttia helpommasta elämästä ja arjesta. Asiakkaanamme voit keskittyä liiketoimintaasi, kun huolehdimme taloudestasi.

Kattava osaamisemme riittää – oli sitten kyse taloushallinnon prosessien kehittämisestä, verokonsultoinnista tai yritysjärjestelyistä. Asiakkaanamme saat hoidettua kaiken talouteen ja verotukseen liittyvän asioinnin samassa paikassa.

Nimetty vastuuhenkilösi tuntee Sinut ja liiketoimintasi, ja näin pystymme neuvomaan asiantuntevasti kaikissa asioissa. Meiltä ei tarvitse erikseen kysyä neuvoa vaan tarjoamme asiantuntemuksemme käyttöösi oma-aloitteisesti. Pidämme aina asiakkaamme ajan tasalla mm. lakimuutoksista ja kerromme parhaat vinkkimme liittyen esimerkiksi verotukseen. Ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme!

Yhteyshenkilö

Lotta Kautonen

Asiakkuusjohtaja

050 442 1162

lotta.kautonen@dextella.fi

Yrityspalvelu Dextella Oy

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Partner

Palvelut:
Toimipiste:

Kauppalankatu 4, 45100 Kouvola

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous: Yrityspalvelu Dextella Oy


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.