Aallon Kemi

Osoite: Tietokatu 3, 94600 Kemi

Tarjoamme Meri-Lapissa kattavat ja kasvolliset Taloushallintoliiton auktorisoimat tilitoimistopalvelut; kirjanpidosta konsultoivan taloushallinnon asiantuntijapalveluihin. Toimistomme Kemissä sijaitsee kätevästi loistavien kulkuyhteyksien varrella: Digipoliksen yrityskylässä.

Laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto Kemissä


Palvelemme asiakkaamme aina henkilökohtaisesti ja kasvollisesti, Sinulle erikseen nimetyn asiantuntijan toimesta. Palvelumme myös skaalautuvat yrityksesi tarpeiden mukaan, räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme juuri sopivan palvelukokonaisuuden. Olemme yrityksesi kokoinen tilitoimisto. Asiakaskunnastamme löytyy suuri joukko erikokoisia asiakkaita useilta eri toimialoilta.

Kumppanuus kanssamme on joustavaa, käytännönläheistä ja kustannustehokasta. Koemme aitoa kiinnostusta asiakkaamme liiketoiminnasta – näemme numeroiden taakse ja reagoimme aloitteellisesti. Tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset asiantuntijapalvelut sekä modernit sähköisen taloushallinnon ratkaisut. Laajan sovellusosaamisemme turvin, saamme joustavasti integroitua asiakkaidemme omat järjestelmät taloushallintoon ja mahdollistamme siten toimintaanne parhaiten palvelevan digitaalisen palvelukokonaisuuden.

Koemme työstämme aitoa ammattiylpeyttä ja voimme kehua meillä työskenteleviä taloushallinnon asiantuntijoita alamme huipuiksi. Tästä osoituksena suuri osa henkilökunnastamme on suorittanut kirjanpidon tai palkkahallinnon korkealaatuisen osaamisen mittarina tunnetun KLT- tai PHT-tutkinnon. Me myös panostamme jatkuvasti henkilökuntamme kouluttamiseen ja kehittämiseen.

Panostukset henkilöstömme hyvinvointiin ovat tuoneet seurannaisena erittäin korkean asiakastyytyväisyyden. Valtaosa uusista asiakkaistamme tuleekin meille jonkin jo olemassa olevan asiakkaamme suosittelemana. Keskeisimmän saamamme palautteemme mukaan, asiakkaamme arvostavat meissä kasvollista ja henkilökohtaista palvelua oman, nimetyn yhteyshenkilön toimesta.

Henkilöstömme osaamista kehutaan korkeaksi. Lisäksi saamme kiitosta edistyksellisistä sähköisen taloushallinnon ratkaisuistamme.

Ota rohkeasti yhteyttä! Kanssamme pääset kokemaan, miltä oman tilitoimiston henkilökohtainen ja kasvollinen palvelu tuntuu!

Yhteistyöterveisin,


Sari Eilittä
yksikönjohtaja, Aallon Kemi

Yhteyshenkilö

Sari Eilittä

Yksikönjohtaja

0400 259 994

[email protected]

Aallon Kemi

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Tietokatu 3, 94600 Kemi

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Aallon Kemi


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.