TalousNosturi

Osoite: Vilhonvuorenkatu 12 Helsinki 00500

Jotta yrityksillä olisi valta ja vapaus menestyä

Tilitoimisto TalousNosturi on perustettu vuonna 2001, ja se on kasvanut tasaisen vahvasti ja kannattavasti siitä lähtien. TalousNosturi on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Asiakkaamme ovat omistajayrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita kannattavuudesta ja kasvusta. Toimipaikkamme on Helsinki.

Tarjoamme tilitoimisto-, kirjanpito- ja talouskonsultaation lisäksi mutkattoman keskustelukumppanin, jonka kanssa yrityksen talousasioiden hoitaminen on vaivatonta ja mukavaa. Me hoidamme talousasiat asiakkaamme puolesta, lupaamassamme aikataulussa.

Tarjoamme tilitoimistopalvelut selkeissä paketeissa. Valittavana on pelkkä kirjanpito tai asiakas voi avullamme parantaa asiakas- ja palvelukannattavuutta, analysoida kilpailijoita ja markkinakenttää tai tutkia budjetoinnin tarjoamia mahdollisuuksia. Tarjoamme myös lakimiehen palveluita, vero-optimointia, palkanlaskentaa sekä tilintarkastuksia osana asiantuntijapalveluitamme.

Kirjanpitäjämme ovat itsekin yrittäjiä, joten he ymmärtävät yrittäjäomistajan huolet ja tavoitteet. Meillä kirjanpitäjät ovat myöskin osa strategista tiimiä, jota vetää ansioitunut talouspäällikkö. Näin yrityksen numeroista saadaan strategisia työkaluja liikkeenjohdon käyttöön.

Me haluamme, että Suomesta tulee yrittäjien maa. Me TalousNosturissa olemme olemassa siksi, että kunnianhimoisilla yrityksillä olisi vapaus ja valta menestyä. Vapaus keskittyä oman liiketoimintaansa, ja valta tehdä oikeita päätöksiä, oikeilla taloudellisilla premisseillä.

Lue lisää palveluistamme www.talousnosturi.fi

TalousNosturin palvelut

Taloushallinto/Kirjanpito:

Asiantuntijapalvelut:

Yhteyshenkilö

Sara Helander

Toimitusjohtaja, Partner

040-746 8104

sara.helander@talousnosturi.fi

Yhteyshenkilö

Virva Saarinen

Hallituksen PJ, HT-tilintarkastaja, Partner

045-650 8633

virva.saarinen@talousnosturi.fi

Yhteyshenkilö

Lenita Härkönen

Myyntijohtaja

050-3424117

lenita.harkonen@talousnosturi.fi

TalousNosturi

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Vilhonvuorenkatu 12 Helsinki 00500

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: TalousNosturi


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.