Rantalainen Pasila

Osoite: Palkkatilanportti 1, 7. krs, Helsinki 00240

Yhdistysten ja seurojen kirjanpidon ja taloushallinnon kumppani

Helsingin Pasilan toimistomme on erikoistunut yhdistys- ja järjestöasiakkaisiin ja meillä on laaja-alainen kokemus toimialakohtaisista ratkaisuista. Pasilan tilitoimistomme on erikoistunut myös lajiliittojen ja
muiden yleishyödyllisten toimijoiden taloushallinnon hoitamiseen. Lisäksi muun muassa STEA ja OKM-avustukset ovat tuttuja.

Rantalainen on taloushallinnon asiantuntija, kehittäjä ja kumppani

Rantalainen on monipuolisia taloushallinnon palveluita ja asiantuntijapalveluita tuottava tilitoimistokonserni. Olemme auktorisoitu tilitoimisto, jonka palveluksessa toimii yli 800 koulutettua asiantuntijaa. Toimimme paikallisesti sekä pieniä että suuria asiakkaita varten, unohtamatta yhteisöjä ja muita organisaatioita.

Taloushallinnon uudistamisessa, uusien toimintamallien käyttöönotoissa ja toimivien prosessien rakentamisessa olemme alan edelläkävijöitä. Rantalainen tarjoaa laajat nykyaikaiset ja sähköiset taloushallinnon palvelut, jonka lisäksi tilitoimistomme on Netvisor Premium Plus -partneri. Yhteiskäyttöiseen ohjelmaan liittyvissä asioissa asiakkaitamme opastaa oma nimetty kirjanpitäjä tai palkanlaskija sekä aina tarvittaessa toimistomme oma Netvisor-sovellustuki, joka myös kouluttaa asiakkaat uuden ohjelman käyttöön.

Ammattilaiset lähellä sinua

Rantalainen on paikallinen ja helposti lähestyttävä tilitoimistokumppani. Konsernilla on yli 40 toimistoa eri paikkakunnilla Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa. Olemme taloushallinnon kumppani jo yli 15 000 asiakkaalle. Rantalaiselta saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua ja räätälöimme palvelukokonaisuuden tarpeidesi mukaan.

Rantalaisen henkilökunnalla on aina hallussaan alan tuorein tietotaito ja nykyaikaiset sovelluspohjaiset taloushallinnon ohjelmat. Olemme myös vahvasti kansainvälinen yritys osana laajaa kansainvälistä yhteistyöverkostoa, ja palvelemme asiakkaitamme usealla eri kielellä.

Ohjelmistot ja liitännäisyydet

Ohjelmistovalikoimaamme kuuluva Netvisor taloushallinto-ohjelma on saavuttanut vankan suosion yritysten ja yhteisöjen keskuudessa helppokäyttöisyytensä ja liitettävyytensä ansiosta. Taloushallintopalvelun perustana oleva sovellus mahdollistaa toimivan yhteistyön ja yhdessä tekemisen asiakkaiden kanssa. Asiakkaidemme käytössä olevien järjestelmien yhteen liittäminen ja välitön tiedonkulku ovat liiketoiminnan tehokkaan hallinnan kannalta keskeisessä asemassa. Teemme kumppanijärjestelmien integraatioiden käyttöönotosta helppoa.

Rantalaisella on kokemus Visma Marketplacen toimialakohtaisista ratkaisuista kuten Severa, Movenium, ValueFrame ja M2. Olemme myös olleet mukana toteuttamassa uusia rajapintoja yhteistyössä ohjelmistokumppaneiden kanssa.

Ymmärrämme toimialasi erityisvaatimukset

Kaiken palvelumme lähtökohtana on ymmärtää asiakkaamme liiketoiminnan edellytykset ja toimialan erityispiirteet, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua. Asiantuntijamme ovat erikoistuneet tiimeittäin laajasti eri toimialoihin. Palvelemme yrittäjiä, yrityksiä ja yhdistyksiä koosta riippumatta. Haluamme olla kumppanina tukemassa asiakkaidemme liiketoiminnan menestystä taloudellisen informaation tuottamisessa ja jalostamisessa parhaita sähköisiä työkaluja hyödyntäen.

Rantalainen kuuluu jäsenenä Geneva Group International-yhteistyöverkostoon, joka on yli 120 maassa toimivan yli 600 jäsenen kansainvälinen verkosto. Jos asiakkaalla on kansainvälistä liiketoimintaa tai uusien markkinoiden valloitus on vasta suunnitteilla, GGI-verkoston avulla pystymme löytämään paikalliset luotettavat kumppanit taloushallinnon saralta.

Palvelumme

 • Taloushallinto & raportointi
 • Palkkahallinto & HR
 • BI-ratkaisut
 • Kansainväliset palvelut
 • Asiantuntijapalvelut
  • Yrityksen perustaminen
  • Yritysjärjestelyt ja yritysrahoitus
  • Yrityskauppa ja sukupolvenvaihdos
  • Yritysverotus
  • Tilintarkastus
  • Controller- ja talouspäällikköpalvelut

Caset:

Cardplus (Netvisor näkökulma)

Palvelukielet

Suomi, ruotsi, englanti, venäjä, saksa, espanja, viro.

Voit tutustua Rantalaisen palvelutarjontaan verkkosivuillamme ja Netvisor-osaamiseemme täältä.

Yhteyshenkilö

Jon Väisänen

010 321 6534

jon.vaisanen@rantalainen.fi

Rantalainen Pasila

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Palkkatilanportti 1, 7. krs, Helsinki 00240

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Rantalainen Pasila


 • Omat yhteystiedot
 • Tarjouspyynnön tiedot
 • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
 • Ehdot
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.