Likvidi

Osoite: Fredrikinkatu 61, Helsinki

Olemme valtakunnallisesti toimiva tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan verkon yli. Palvelumme on käytettävissäsi milloin vain ja missä vain. Niin jouluna kuin juhannuksena. Yrityksessäsi, työmatkalla, lomamatkalla tai mökilläsi. Missä vain liikutkin.

Keskeinen ajatuksemme toimivasta taloushallinnosta on sen toimivuus osana koko yrityksesi liiketoiminnan ohjausmallia. Asiakaspalvelu, kassa, raportointi tai oiminnanohjaus liitettynä Netvisoriin antaa pienemmällekin yritykselle kilpailuetua markkinoilla.

Jos haluat toteuttaa yrityksellesi räätälöidyn ehyen liiketoiminnan ohjausjärjestelmän, johon Netvisor on liitetty, autamme sinua mielellämme. Olemme auttaneet jo satoja asiakkaitamme ympäri Suomea heidän liiketoimintaansa palvelevien järjestelmien toteutuksessa.

Tutustu tarkemmin Likvidiin

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Fredrikinkatu 61, Helsinki

Toimipisteen henkilömäärä:

Vähintään 10 työntekijää

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ

Pyydä tarjous: Likvidi


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.