Tilivara

Osoite: Mäenrinne 3 E 38 Espoo 02160

Tilivara on nuori, virkeä ja monipuolinen tilitoimisto ja elämme vahvasti asiakasyritystemme arkipäivässä. Kasvatamme maltillisesti asiakas- ja henkilökuntaamme sammuttamatta jatkuvaa tiedonjanoa alalla tapahtuvista muutoksista ja erilaisten toimialojen haasteista. Asiakkainamme on runsaasti aloittavia yrittäjiä ja näin ollen yritysneuvonta on päivittäin oleellinen osa työtämme.

Toimistomme sydän on Espoossa Westendissä. Modernien työkalujen avulla teemme paljon etätyötä, joka puolestaan vaatii meiltä rautaista itsensä johtamista unohtamatta Tilivaran tiimihenkeä ja asiakkaan asettamista etusijalle. Pidämme huolta asiakkaan taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti; asiakas voi luottaa talousasioiden sujumiseen ja keskittyä yrityksen liiketoimintaan.

Laaja ja luotettava kumppaniverkosto auttaa tarvittaessa – arvostetut laki- ja veroasiantuntijat ovat käytettävissä yrityksen muutostilanteissa.
Tilitoimistonne kumppanuustaso

Yhteyshenkilö

Reija Kyläkallio

Toimitusjohtaja

+358407006362

reija.kylakallio@tilivara.fi

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Mäenrinne 3 E 38 Espoo 02160

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilivara


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.