Tilivara

Osoite: Mäenrinne 3 E 38 Espoo 02160

Tilivara on nuori, virkeä ja monipuolinen tilitoimisto ja elämme vahvasti asiakasyritystemme arkipäivässä. Kasvatamme maltillisesti asiakas- ja henkilökuntaamme sammuttamatta jatkuvaa tiedonjanoa alalla tapahtuvista muutoksista ja erilaisten toimialojen haasteista.

Toimistomme sydän on Espoossa Westendissä. Modernien työkalujen (Netvisor & Cisco Spark) avulla teemme paljon etätyötä, joka puolestaan vaatii meiltä rautaista itsensä johtamista unohtamatta Tilivaran tiimihenkeä ja asiakkaan asettamista etusijalle. Pidämme huolta asiakkaan taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti; asiakas voi luottaa talousasioiden sujumiseen ja keskittyä yrityksen liiketoimintaan.

Laaja ja luotettava kumppaniverkosto auttaa tarvittaessa – arvostetut laki- ja veroasiantuntijat ovat käytettävissä yrityksen muutostilanteissa.

Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium

Palvelut:
Toimipiste:

Mäenrinne 3 E 38 Espoo 02160

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Tilivara


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.