Talousverkko Espoo, Kauklahti

Osoite: Hyttipojankuja 2 Espoo 02940

Kauklahdessa toimiva Toptase Oy tuottaa taloushallinnon palveluita pitkällä kokemuksella. Tarjoamme palveluita myös Baltian maihin suuntaaville yrityksille ja meiltä löytyy oma tilitoimisto Tallinnasta. Hoidamme myös lyhyempiaikaisia ja projektiluontoisia työtehtäviä sopimuksen mukaan mm. ALV-palautukset EU-maista.

Sähköisyys toiminnan ytimessä

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkea ja digitaaliset järjestelmät mahdollistavat yrityksesi talouden hoitamisen ajasta ja paikasta riippumatta. Voit myös tarkastella yrityksesi taloutta reaaliajassa ja hoitaa aikaa vievät rutiinityöt käden käänteessä.

Tarjoamme kaikki taloushallinnon palvelut sähköisesti. Suosittelemme tätä vahvasti, jotta yrityksesi talouden hoitaminen onnistuisi tehokkaammin, fiksummin ja paremmin!

Haluatko perustaa yrityksen Viroon?

Mikäli haluat neuvoa, tukea ja sparrausta yrityksesi liiketoiminnan siirtämisestä Viroon, olet täysin oikeassa paikassa! Saat kauttamme kaiken tarvittavan tiedon ja avun, jota Viroon siirtymisessä tarvitset. Kauttammme saat myös kaikki tilitoimistopalvelut Viroon ja Suomeen yhdeltä luukulta.

Ota yhteyttä ja annamme tarjouksen, josta sinun on vaikea kieltäytyä!

Lue lisää Kauklahden toimipisteestä

Yhteyshenkilö

Tarja Reponen

Yrittäjä, kirjanpitäjä, KLT

050 526 0642

tarja.reponen@talousverkko.fi

Talousverkko Espoo, Kauklahti

Jätä tarjouspyyntö
Kumppanuustaso: ? Netvisor-tilitoimistojen kumppanuustasot ovat: partner, premium ja premium+

Premium+

Palvelut:
Toimipiste:

Hyttipojankuja 2 Espoo 02940

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous: Talousverkko Espoo, Kauklahti


  • Omat yhteystiedot
  • Tarjouspyynnön tiedot
  • Voit kertoa sinulle merkittävistä asioista ja teemoista, esimerkiksi mobiilikäytöstä, tekoälystä tai korkeasta automaatioasteesta.
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.