ISV Partner -ohjelmalla uutta liiketoimintaa

ISV (Independent software vendor)-kumppaniohjelma on ohjelmistokehittäjille suunnattu yhteistyömalli. Sen tavoitteena on luoda elinvoimainen ja kasvava liiketoimintaekosysteemi, joka luo lisäarvoa asiakkaillemme tarjoten samalla kumppaneillemme mahdollisuuden kannattavaan liiketoimintaan.

  • Vapaat kädet rajapintojen hyödyntämiseen
  • Hyvin dokumentoitu API ja ohjeet
  • Ilmainen näkyvyys Visma Solutionsin kanavissa ja yhteisöissä
  • Koulutusmateriaalit ja tekninen tuki käytössäsi
  • Liidejä ja aktiivista asiakaskartoitusta
  • Kasvava ja valmis asiakunta

Netvisor API pähkinänkuoressa

Visma Netvisor tarjoaa kumppaneille mahdollisuuden integroida Netvisoriin muita tuotteita tai rakentaa räätälöityjä sovelluksia. Rajapintaa on mahdollista hyödyntää myös yritys- ja toimialakohtaisissa räätälöinneissä, jolloin asiakas itse tai kumppani voi rakentaa omia sovelluksia osaksi Netvisoria.

Netvisor API on web service -rajapinta, jota voidaan käyttää esimerkiksi niin, että sen kautta haetaan dataa Netvisorista toiseen sovellukseen tai päinvastoin. Rajapinnan käyttö ei näy loppukäyttäjille suoraan, vaan toimii esimerkiksi sulauttamalla eri sovelluksia toisiinsa.

Haluatko kumppaniksi?

ISV-kumppanuus jaetaan kahteen kategoriaan: integrointikumppanuuksiin sekä ohjelmistokumppanuuksiin. Tällä hetkellä etsimme erityisesti kehittäjiä, jotka tekevät mobiili- ja pilvipohjaisia ratkaisuja. Jos haluat integroida palvelusi toimimaan yhdessä Visman SaaS-ratkaisujen kanssa tai haluat kehittää uutta liiketoimintaa niiden pohjalle rekisteröidy ISV Partner -ohjelmaan.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä
Kari Ryynänen
040 584 6759
isv.solutions@visma.com

isv_premiumpartner