Netvisor huippuhintaan

Toimialasi tehokkain ohjelmistokombo

Onko yrityksellesi tärkeintä tehokas työvuorojen suunnittelu, helppokäyttöinen kassajärjestelmä, näppärä verkkokauppa, ajantasainen varastonhallinta vai toimialallesi räätälöity toiminnanohjausjärjestelmä? Tehosta liiketoimintaasi valitsemalla taloushallinto-ohjelmaksi Netvisor Professional.

Miksi Netvisor Professional-paketti?

Markkinoiden paras liitettävyys

Saat Netvisorista kaiken hyödyn irti, sillä Prosessional-paketissa pystyt yhdistämään siihen integraatiolla muut käyttämäsi ohjelmistot – säästät aikaa, automatisoit manuaalisia työvaiheita ja tehostat liiketoimintaa. Tarjoamme valmiina käyttöön yli 200 integraatiota kaikilta toimialoilta.

Kattavin raportointi & ennusteet

Professional-paketin monipuolisen raportoinnin, Netvisor Controllerin, ansiosta saat helposti esille tarvittavat avainluvut liiketoimintasi kehittämiseen. Yrityksesi tuloslaskelma, tase, KPI-luvut, laskentakohteet sekä mittaristot ovat aina klikkauksen päässä.

Nopea & tehokas käyttöönotto

Saat Netvisorin käyttöön helposti ja nopeasti, sillä käyttöönotto ei sisällä laajoja räätälöintiprojekteja. Pilvipalveluna toimiva ohjelmisto skaalautuu yrityksen kokoon ja käyttäjämääriin. Ja mikä parasta – saat ohjelmiston käyttöön yleensä vielä saman päivän aikana.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Tarjoa itsellesi ja esimerkiksi tilitoimistollesi paras kokonaiskuva liiketoiminnastasi yhdistämällä Netvisoriin toimialakohtainen ratkaisu kuten kassajärjestelmä, verkkokauppa tai toiminnanohjausjärjestelmä. Samalla parannat yhteistyötä tilitoimiston kanssa ja helpotat työntekijöidesi arkea, kun tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmästä toiseen.

Saat Netvisor Professional-paketin nyt kampanjahintaan kun käytössäsi on lisäksi yksi seuraavista ohjelmistoista. Hyödynnä myös kumppaniemme antamat tarjoukset!


MyCashflow

MyCashflown avulla myyt enemmän verkossa ja myymälässä. Monipuolinen palvelu sisältää kaiken verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään.


DomaCare

DomaCare on hoiva-alan monipuolisin toiminnanohjausjärjestelmä. Työvuorosuunnittelun ja tiedon jaon lisäksi DomaCare automatisoi laskutuksen lähes täysin.


Entré

Moderni toiminnanohjausjärjestelmä LVI-, sähkö-, kylmä-, huolto- ja rakennusaloille. Palveluun kuuluu myös mobiilisovellus.


Easoft

Easoft-toiminnanohjausjärjestelmä on rakennus- ja saneerausyritysten projektinhallintatyökalu liiketoiminnan tehostamiseen.


Fikuro

Helppokäyttöinen ja selainpohjainen toiminnanohjausjärjestelmä pk-yrityksille, jotka valmistavat ja kokoonpanevat tuotteita.


Zerowaste

Toimivat ja nykyaikaiset ympäristöhuollon sovellukset sekä kustannustehokkaat ratkaisut kiinteistöjen ympäristötiedon keräämiseen.


Rackbeat

Rackbeat tarjoaa käyttäjäystävällisen varastonhallintajärjestelmän, suunniteltuna kaiken tyyppisille varastoperusteisille yrityksille ja työntekijöille.

Netvisor huippuhintaan – säästät jopa 600 euroa!

Tarjoamme Netvisor Professional-paketin nyt uusille asiakkaille ilman kuukausimaksuja loppuvuoden 2023 ja 20 % alennusta kuukausimaksuista vuonna 2024, kun käytössäsi on lisäksi yksi kampanjan ohjelmistoista. Kampanjaetu ei sisällä tapahtumamaksuja, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. Vastaamme normaalisti arkisin muutamassa tunnissa. Voit myös olla puhelimitse yhteydessä Netvisor myyntitiimiin: ma-pe klo 9-16 puh. 010 778 3700

Perustietoa kampanjasta

 • Koskeeko kampanja uusia ja nykyisiä Netvisor-asiakkaita?
  Uudet asiakkaat hyötyvät ohjelmistokumppanien kampanjaeduista sekä Netvisorin alennuksesta Professional -pakettiin. Jos Netvisorin nykyinen asiakas on jo nyt Premium tai Professional -paketissa, koskee kampanjaetu vain ohjelmistokumppanien tarjoamia alennuksia.
 • Mitkä kaikki ohjelmistot kuuluvat kampanjaan?
  Voit valita mielensä ohjelmiston 13 vaihtoehdosta: Restolution, Planier, Työvuorovelho/Maraplan, Domacare, MyClub, Mycashflow, Easoft, Entre, Fikuro, ValueFrame, Severa, Kuljetusvelho tai Zerowaste. Autamme mielellämme kumppaniemme kanssa yrityksellesi sopivan ohjelmiston valitsemisessa.
 • Millä aikavälillä tilaus on tehtävä, jotta hyödyn kampanjaeduista?
  Netvisor-sopimus on allekirjoitettava kampanja-aikana sekä ohjelmisto tulee avata kuluvana kuukautena, kun sopimus on allekirjoitettu. Hyödyntämätöntä tarjousta ei hyvitetä takautuvasti. Kampanjaan kuuluvan ohjelmiston integraatio tulee aktivoida kampanja-aikana.
 • Voinko valita Core- tai Basic -paketin?
  Et valitettavasti voi. Sinun tulee päivittää Professional-pakettiin, jolloin saat kampanja-alennusta loppuvuoden 2023 -100 % ja vuoden 2024 -20 % kuukausimaksuista.
 • Voiko tilitoimisto hyödyntää tarjousta asiakkailleen?
  Kyllä. Kampanja koskee sekä suora- että tilitoimistoasiakkaita. Tilitoimisto, ota yhteyttä omaan kumppanivastaavasi tai kummimyyjäsi saadaksesi lisätietoja niin kartoitetaan yhdessä asiakkaallesi sopivin ohjelmistoyhdistelmä.
 • Haluan jutella lisää kampanjasta, keneen voin olla yhteydessä?
  Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä. Voit olla yhteydessä myyntitiimimme täyttämällä alla olevan lomakkeen tai puhelimitse ma-pe klo 9-16 puh. 010 778 3700.