Wiisas-toiminnanohjausjärjestelmä by Avoin.Systems

Wiisas® on toiminnanohjauksen valmispaketti pk-yrityksille, joka on keskittynyt varastonhallinnan reaaliaikaisuuteen, mahdollistaen inventaarivapaan varaston. Inventaarivapaa varasto pystytään saavuttamaan ajantasaistamalla yrityksen ydinprosessit; myynti, ostot sekä kirjanpito. Ratkaisu perustuu kansainväliseen Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään.

Wiisas® tekee tarpeettomaksi lukuiset myynti-, osto- ja tilausexcelit, ja myös kommunikaatio asiakkaiden ja toimittajien kanssa voidaan toteuttaa suoraan järjestelmästä. Yritys voi pyörittää pieniä ja suuria, yhtä tai useampaaa varastoa aina hyllypaikkojen tasolle asti helposti ja intuitiivisesti. Kaksinkertaisella varastokirjanpidolla, erä- ja sarjanumeroseurannalla, laajalla viivakoodituella sekä selkeällä käyttöliittymällä yrityksen ydinprosessit nopeutuvat ja selkeytyvät käden käänteessä.

Katso webinaari (24.3.2021) Wiisas toiminnanohjausjärjestelmästäWiisas® muodostuu Odoo toiminnanohjausjärjestelmästä + taloushallinto Netvisorissa.

Odoon avulla pyörität liiketoimintaa keskitetysti. Tässä ratkaisussa myynti- ja ostotilaukset sekä varastonhallinta tehdään Odoossa, josta tiedot integroituvat Netvisorin taloushallintoon saumattomasti. Myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti. Työntekijät käyttävät pääsääntöisesti vain yhtä järjestelmää, helpottaen ja nopeuttaen päivittäistä toimintaa. Taloushallinto hoidetaan Netvisorissa joko yrityksen oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta.

Yksi paketti kattaa kaiken:

● Esikartoitus, jossa löydämme yrityksen kasvun ja tuottavuuden pullonkaulat ja niiden ratkaisut
● Asennukset ja koulutukset
● Asiakaspalvelu ja käyttötuki pääkäyttäjille sekä kattava käyttöopas
● Standardoidut raportit 6kk ja 12kk välein
● Ylläpito

Wiisas paketin saat yrityksenne käyttöön jopa viikossa. Haluamme tarjota aidosti asiakkaiden tarpeisiin vastaavan tuotteen, joten käyttöönottoon liittyy asiakkaiden tarpeiden kartoitusta ja laaja koulutus Odoon käyttöön. Tarjoamme myös jatkuvan asiakaspalvelun ja käyttötuen järjestelmän pääkäyttäjälle.

Wiisas-toiminnanohjausjärjestelmä by Avoin.Systems

Jätä yhteydenottopyyntö
Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.