Wiisas ERP

Moderni ERP-järjestelmä pk-yritysten toiminnanohjaukseen 

Wiisas ERP on moderni ja helppokäyttöinen järjestelmä toiminnanohjaukseen, joka on suunniteltu vastaamaan juuri pk-yritysten tarpeita. Wiisas ERP:n avulla hoidat mm. myynnin, ostot ja varastonhallinnan yhdessä järjestelmässä, josta tiedot siirtyvät automaattisesti Netvisoriin. Wiisas-järjestelmän taustalla on pk-yritysten suosima moderni Odoo ERP. 

Perustoiminnot 

  • Varastonhallinta 
  • Myynnin työkalut 
  • Ostot ja hankintojen hallinta 
  • CRM 
  • Valmis integraatio Netvisoriin 
  • Helppo laajentaa lisätoiminnoilla! 

Lue kattava kuvaus järjestelmästä Wiisas Tietopaketista → 

Wiisas + Netvisor 

Wiisas perustuu Odoo-toiminnanohjausjärjestelmään ja sen saumattomaan integraatioon Netvisorin taloushallintoon, jolloin kaikki yrityksen kriittiset prosessit hoituvat vaivattomasti. Myynti- ja ostolaskut, asiakkaat sekä tuotteet kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti. Wiisas-ratkaisussa Netvisorin ja Odoon saumattomalla yhteistyöllä hoidat yrityksesi toimintaa sujuvasti ja varmistat, että yrityksen myynti, varastonhallinta ja kirjanpito ovat aina synkronoituna.

Myynti, ostot ja varastonhallinta tehdään Odoo-toiminnanohjausjärjestelmässä ja taloushallinto Netvisorissa. Odoossa yrityksesi työntekijät hoitavat työnsä yhdessä järjestelmässä reaaliaikaisesti, taloushallinto puolestaan hoidetaan Netvisorissa, joko yrityksesi oman kirjanpitäjän tai tilitoimiston toimesta. 


Avoin.Systems – ihmisläheinen kumppani yrityksesi kehittämisessä 

Erikoisalaamme on pk-yritysten ERP-käyttöönotot. Ratkaisumme perustuvat moderniin Odoo ERP-järjestelmään, joka on nopeasti kasvava ja kehittyvä avoimen lähdekoodin toiminnanohjausjärjestelmä. Toimintamallimme perustuu avoimeen ja tiiviiseen yhteistyöhön, jossa kokeneet asiantuntijamme varmistavat, että asiakkaamme saavuttavat liiketoimintatavoitteensa Odoon avulla. 

Lue lisää Avoin.Systems sivustolta ja varaa demo-tapaaminen

Katso webinaari (24.3.2021) Wiisas toiminnanohjausjärjestelmästä

Yhteyshenkilö

Joni Winsten

+358 45 639 6369

[email protected]

Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.