Visma LTR

LTR Työnohjaus tehostaa kentällä tehtävää työtä

LTR Työnohjauksella hallitset, aikataulutat sekä seuraat kentällä tapahtuvia asennus-, ylläpito- ja huoltotöitä. Helppokäyttöisellä työnohjauksella ja sen tehokkaalla hakutoiminnolla saat nopeasti kokonaiskuvan tilauskannasta ja resurssien työkuormasta sekä töiden tilasta. Luodun työtilauksen jälkeen resursointi tapahtuu selkeällä visuaalisella käyttöliittymällä.

Työnohjaus hyödyntää Netvisorin perusrekistereitä, kuten hinnastoja, asiakastietoja ja varastosaldoja. Tuoreimmat tiedot asiakkaista on aina saatavilla selaimen kautta, myös ollessasi kentällä. Myös raportointi toteutuneista työtunneista palkanlaskentaa ja laskutusta varten tapahtuu kätevästi mobiililaitteella tai tietokoneella.

Töiden hallinta

Työnohjauksella voit resursoida ja hallinnoida työtilauksia yhdestä näkymästä sekä seurata töiden ja tehtävien edistymistä. Lisäksi voit raportoida työtilauksiin liittyviä tietoja, kuten tehtyjä tunteja ja käytettyjä varaosia. Tiedot voidaan siirtää helposti laskutukseen. Esimerkiksi asentajien käyttämät pientarvikkeet voidaan kohdistaa töiden tehtäviin laskutusta ja varastoseurantaa varten, eikä niiden laskuttaminen jää muistin varaan.

Huolto ja laitehallinta

Työnohjauksen avulla näet kätevästi asiakkaittesi laitteiden tiedot, tehdyt ja tulevat huoltotyöt sekä tarvittavat varaosat ja raaka-aineet samasta paikasta. Järjestelmään voidaan määritellä helposti esimerkiksi toimivat mittauspöytäkirjat, huollon tarkastuslistat tai toimituspöytäkirjat dokumentointia varten. Valmistuneet työt voidaan kätevästi siirtää laskutukseen.

Kenelle?

Yrityksille joilla on keikkaluonteisia tai huoltokohteisiin liittyviä töitä. Työnjohtaja, huoltopäällikkö tai asentaja joka haluaa hallita keikkaluonteisia tai suunnitelmaan perustuvia töitä yhdessä näkymässä, ja tehostaa resurssien käyttöä, laskutusta sekä palkanlaskentaa.

Hyödyt

  • Työnohjauksen avulla palvelet asiakkaitasi luotettavasti ja nopeasti
  • Suunnittele ja resurssoi työtehtävät fiksusti, säästä kustannuksissa ja lisää laskutusta.
  • Pystyt tarjoamaan työntekijöillesi modernit työvälineet työajan kirjaamiseen ja keikkatöiden laskuttamiseen.
  • Näet helposti asiakkaiden laitteiden sekä kohteiden huoltohistorian ja tulevat tehtävät.

Netvisor-LTR-integraatio

Lisätietoja ja yhteydenotot: 
Ma–pe klo: 9–16
puh. +358 10 756 2987 (8,4 snt/min + pvm.)
[email protected]

Kumppanuustaso:

Visma

Kategoriat:
Toiminnanohjaus
Lisätietoa:

Visma LTR

Jätä yhteydenottopyyntö

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.