Taloustutka

Taloustutka automatisoi asiakasseurannan. Tiedät aina mitä asiakkailla tapahtuu. Vähennät riskejä ja löydät uusia myyntimahdollisuuksia.

Taloustutkan ja Netvisor integraation avulla saat helposti asiakkaasi automaattisen seurannan piiriin. Saat heti ilmoituksen, jos asiakkaalla tapahtuu merkittäviä muutoksia liittyvät ne sitten päättäjiin, yritystietoihin, maksuhäiriöihin, jne. Taloustutkan avulla voit myös hakea ja löytää uusia asiakkaita ja siirtää niiden perustiedot Netvisorin asiakasrekisteriin.

Tarkistat helposti asiakkaiden ja kumppaneiden taloudellisen tilanteen ja taustatiedot. Virallisten rekisterimerkintöjen ja päättäjätietojen lisäksi saat Taloustutkan luottorajasuositukset aina 100,000 euroon asti sekä taloudelliset yhteenvedot kaikista Suomen yrityksistä. Näet myös yritysten hallitusjäsenten yhteydet muihin yrityksiin ja henkilöihin.

Netvisoriin yhdistettynä hyödynnät Taloustutkaa riskien hallinnassa, myynnin johtamisessa ja monella muulla liiketoiminnan osa-alueella!

Taloustutka on Suomen helppokäyttöisin yritystietopalvelu.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Asiakastiedot ja -tehtävät
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Käyttäjäkohtainen Taloustutkan lisenssin hinta NetVisor asiakkaalle on 95 €/kk

Lisätietoa:

Kotisivut

Ota yhteyttä Taloustutkaan

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.