Solteq

Solteq Tekso

Tekso on markkinoiden monipuolisin kassaratkaisu erityisesti muoti- ja rautakaupan toiminnallisuuksiin sekä muuhun erikois- ja päivittäistavarakauppaan.

Kaupankäynnin tavat ja kanavat muuttuvat kovaa vauhtia ja me Solteqilla olemme tehneet viimeisten vuosien aikana mittavan tuotekehityksen panostuksen, jolla suomalaisen kassajärjestelmien ikoni, Tekso, on uudistunut perusteellisesti.

Tämän seurauksena olemme luoneet uudet tuotteet Tekso Cloud ja Tekso Web. Järjestelmässä on säilytetty Solteqin kymmenien vuosien kokemus monipuolisten, vaativien ja luotettavien kassaohjelmistojen toteuttamisesta.

Solteq Cloud POS

Kassajärjestelmä soveltuu erinomaisesti mm. ravintoloihin, kahviloihin, lounasravintoloihin, erikoistavaramyymälöihin, kaupan ketjuille, tapahtumiin sekä itsepalvelutarpeisiin.

Helppokäyttöinen kassa tukee myyntiä monikanavaisessa ympäristössä ja toimii niin perinteisessä kassassa, mobiilipäätteessä, itsepalvelukioskissa, noutoautomaattissa kuin verkkokaupassakin.

Pilvikassan käyttöönotto tapahtuu nopeasti ja turvallisesti pilvipalvelussa. Solteq Cloud POS pilvikassa vapauttaa keskittymään oleelliseen, kun tärkeät tunnusluvut ovat reaaliaikaisesti saatavilla verkosta. Palveluun sisältyy laadukas asiakastuki, ylläpito sekä jatkuvat järjestelmäpäivitykset.

Yhteyshenkilö

Jani Naukkarinen

[email protected]

+358 50 3880 268

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.