SkyShop

SkyShop on B2B-verkkokauppa, jonka avulla yritysasiakkaasi voivat tehdä tilaukset sähköisen tilausjärjestelmän avulla. B2B-verkkokauppaan asiakkaat kirjautuvat omien tunnustensa avulla ja näkevät heidän omat alennetut hintansa tuotteissa. Tuotteet, asiakashinnat ja varastosaldot haetaan automaattisesti Netvisor-ohjelmistosta, joten verkkokauppasi pysyy vaivattomasti aina ajantasalla. Tilaukset viedään automaattisesti integraatiota pitkin Netvisoriin oikean asiakkaan alle, joten tilausten manuaalista syöttöä ei enää tarvitse tehdä.Käyttöliittymä on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen ja siitä ovat pitäneet kovasti kaikki osapuolet. Asiakas pääsee etsimään tuotteita monipuolisen tuotehaun avulla ja tutustumaan tuotteisiin selkeiden tuotesivujen kautta. SkyShop B2B-verkkokaupassa asiakas näkee myös oman tilaushistoriansa ja muokkaamaan omia tietojaan. Voit luoda tunnuksia B2B-verkkokauppaasi haluamillesi asiakkaille ja linkittää heidät Netvisor-asiakkaisiin ja hinnastoihin.

SkyShop B2B-verkkokaupan ominaisuudet:

-Yritysasiakkaiden sisäänkirjautuminen
-Tuotteiden haku
-Tuotetietojen esittäminen selkeässä B2B-verkkokaupassa
-Reaaliaikaisten varastosaldojen esittäminen
-Asiakas näkee omat alennetut hintansa kullekin tuotteelle
-Tilausten automaattinen vienti Netvisoriin tilaukseksi oikean asiakkaan alle
-Asiakas voi tarkastella omaa tilaushistoriaansa
-Asiakkaiden käyttäjätunnusten hallinta
-Taustajärjestelmä, jossa kaikkia tietoja ja ryhmittelyjä voi muokata
-Sisältöeditori, jolla B2B-verkkokaupan sisältösivuja voi hallita
-Kampanjoiden hallinta-Valmis integraatio Netvisoriin

Manuaalinen tietojen syöttö historiaan B2B-verkkokaupan avulla

Lähes kaikki yritykset tuntevat manuaalisen tilausten syötön kuormittavuuden. Useissa yrityksissä on palkattuna henkilöitä, joiden työtehtävänä on syöttää käsin sähköpostilla saapuneita tilauksia Netvisor-ohjelmistoon. Siihen on totuttu, kun vaihtoehtoja ei ole ollut. Manuaalinen tietojen syöttö on kuitenkin tarpeetonta, kun SkyShop vie B2B-asiakkaiden tilaukset automaattisesti integraatiota pitkin Netvisoriin tilaukseksi. Myynnin kasvattamisen lisäksi SkyShop siis säästää yritykseltä myös aikaa, vaivaa ja rahaa.

SkyShop B2B-verkkokauppa myös myyntiedustajien apuna

Myyntiedustajasi voivat myös käyttää SkyShoppia tilausten tekemiseen, koska sen käyttöliittymä on nopea käyttää. Näin myyntiedustajat voivat tehdä asiakkaan puolesta tilaukset tietokoneella, tabletilla ja kännykällä nopeasti. Myyntiedustajat voivat siis kirjautua sisään omilla tunnuksillaan ja valita asiakkaan, jolle tilauksen tekevät.SkyShop on suunniteltu erityisesti tukkureiden, valmistajien ja maahantuojien käyttöön jälleenmyyjien ja muiden yritysasiakkaiden palvelemiseksi. B2B-myynti lisääntyy, kun tilaamisesta tehdään helppoa ja vaivatonta.

B2B-verkkokaupan kehittyminen Suomessa

Tilastokeskuksen tutkimuksen mukaan Suomessa vuonna 2018 verkkokaupan myyntimäärä oli 23 miljardia euroa, josta 65% tuli yritysten välisestä B2B-verkkokaupasta. Myyntimäärä B2B-verkkokaupoissa kasvaa vuosittain kovasti ja yritysostajat näkivät tutkimuksessa ostavansa suurimman osan ostoksistaan B2B-verkkokaupasta 5 vuoden kuluessa. Nyt on siis edelleen mahdollisuus erottua markkinoilla tarjoamalla B2B-asiakkailleen helpon tavan tehdä tilauksia.

B2B-verkkokaupan integraatio Netvisoriin

SkyShop B2B-verkkokauppa myydään valmiina pakettina, johon sisältyy myös integraatio Netvisoriin. Valmiissa SkyShop-Netvisor integraatiossa voidaan vaikuttaa siihen, että miten alennushinnastoja B2B-verkkokaupassa käsitellään ja miten ne esitetään. Yritykset ovat erilaisia ja niin ovat myös hinnastologiikat. SkyShop on muokattavissa integraation ja muidenkin ominaisuuksien osalta juuri tarpeitasi vastaamaan.

Skycode Oy on valmistanut SkyShop B2B-verkkokaupan

Integraatioitatekoälyjä ja räätälöivää ohjelmointia tarjoava Skycode Oy on kehittänyt SkyShopin yhdessä asiakkaidensa kanssa. Skycode on Visman virallinen kumppani ja meillä on pitkä kokemus Visman ohjelmistojen integraatioista. B2B-verkkokauppa eroaa B2C-verkkokaupasta teknisesti hyvin paljon ja rakensimme SkyShop-ohjelmiston nimenomaan yritysten välistä kaupankäyntiä palvelemaan.Halusimme helpottaa sähköisen tilausjärjestelmän käyttöönottoa ja tehdä yritysten välisen kaupan modernisoinnista helpompaa. Enää et siis tarvitse raskaita räätälöintiprojekteja ja integraatioprojekteja B2B-verkkokaupan perustamiseen, koska SkyShop on tehty juuri tähän tarpeeseen. Pitkä kokemuksemme integraatioiden valmistajana toimi meille erinomaisena apuna, kun suunnittelimme helposti integroitavaa B2B-verkkokauppaa.SkyShop myydään kiinteänä pakettina, jota voidaan tarvittaessa laajentaa toivomillanne ominaisuuksilla. SkyShop voidaan integroida Netvisorin lisäksi myös kaikkiin muihinkin ohjelmistoihin ja järjestelmiin.Ole yhteydessä ja pyydä SkyShop B2B-verkkokaupan esittely!

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Tuotteet, nimikkeet, rakenteet
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Varastotapahtumat ja -saldot
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen)
Myyntilaskut ja -tilaukset
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen)

Yhteyshenkilö

Jussi Mäntylä

Myynti

+358407000002

jussi@skycode.fi

Kumppanuustaso:

Not Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
Perustamiskulu 6000€ + 400€ / kuukausi

Kategoriat:
Verkkokauppa
Ota yhteyttä Skyshopiin

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.