Luovu

Anna puiden kasvaa – Luovu paperista.

Luovu® on tamperelaisen Spinfire Oy:n tuottama, kehittämä ja ylläpitämä palvelukokonaisuus, joka on suunnattu kirjanpitäjille ja yrityksille. Sen tarkoitus on modernisoida sähköinen tiedonsiirto loppukäyttäjältä kirjanpitäjälle. Palvelu koostuu verkkopalvelusta ja mobiilisovelluksista ja mahdollistaa kirjanpitoaineiston kuvaamisen älypuhelimella ja siirtämisen sähköisinä suoraan kirjanpitoon. Kilpailijoistamme poiketen mobiilisovelluksemme on erittäin nopea käyttää ja mahdollistaa tositteen tiliöinnin myös useiden hintarivien, kululajien ja arvonlisäverokantojen osalta. Palvelun avulla on lisäksi mahdollista luoda matka- ja kululaskuja sekä toimittaa myös muuta sähköistä aineistoa kirjanpitäjälle verkkopalvelun tai sähköpostin välityksellä. Palvelun käytöstä ei peritä erillisiä transaktiomaksuja ja tilitoimistoille palvelu on aina täysin maksuton.

Palvelu toimii internetissä, osoitteessa www.luovu.com, yleisimmillä selaimilla ja käyttöjärjestelmillä. Mobiilisovelluksista on saatavilla erilliset versiot Android-, iOS- ja Windows Phone -alustoille. Erikseen tilattaessa sovellus on toteutettavissa asiakkaan omalla nimellä ja ulkoasulla. Palveluun sisältyy aina käyttöönottokoulutus sekä nopealla vasteajalla varustettu tekninen asiakaspalvelu.

Integraatio Netvisoriin on toteutettu WS-rajapintapalvelun avulla joka mahdollistaa aineiston siirtämisen liitteineen Luovusta Netvisoriin erittäin helposti ja nopeasti vain yhtä nappia painamalla. Tositteiden mukana siirretään aina myös täydelliset tiliöinti- ja dimensiotiedot. Luovu tukee myös Netvisor CSV-muotoa mikäli WS-rajapintapalvelua ei haluta käyttää.

Kysy Avainlipun saaneesta palvelustamme lisää soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Luovu

Tutustu
Kumppanuustaso:

Partner

Kategoriat:
Liiketoiminta
Tutustu

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.