Evolution Solutions

Monipuolinen verkkokaupparatkaisu

Evolution Solutions verkkokaupparatkaisu on markkinoiden yksi monipuolisimmista ja tehokkaimmista verkkokauppasovelluksista, joka soveltuu ominaisuuksiensa puolesta hyvin niin pienille kuin suurillekin verkkokaupoille. Palveluihimme luottaa jo yli 350 verkkokauppiasta, joista suurimmissa kaupoissa päivittäin jopa useita satoja transaktioita.

Verkkokauppa avaimet käteen -periaatteella

Monipuolinen ja joustava Evolution Solutions verkkokauppaohjelmisto on menestyvän verkkokaupan kivijalka. Ratkaisumme avulla saatte helposti hallittavan, visuaalisesti näyttävän ja hyvin konversoivan verkkokaupan perustettua ns. “avaimet käteen” -periaatteella! Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu on suunnattu pienille ja keskisuurille verkkokauppiaille, jotka haluavat (tarvitsevat) räätälöityä kokonaisvaltaista palvelua verkkokaupan perustamiseen ja sähköisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Integraatio Netvisoriin

Integraatio mahdollistaa tuotetietokannan tuomisen Netvisorista verkkokauppaan ja tuotetietokannan päivittämisen suoraan Netvisorista. Vastaavasti integraation avulla verkkokauppaan perustetut asiakastilit ja tehdyt tilaukset viedään automaattisesti Netvisoriin jatkokäsittelyä varten.

Lue lisää sivuiltamme >>

Evolution Solutions

Ota yhteyttä
Kumppanuustaso:

Not Partner

Kategoriat:
Ota yhteyttä

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.