Eazybreak

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin.

Suomessa kehitetyllä Eazybreak -mobiilipalvelulla työnantaja voi tarjota työntekijöilleen lounas-, liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietuja. Taustalla toimiva älykäs pilvipalvelumme automatisoi turhan hallinnointityön, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen, ja itse maksaminen hoituu näppärästi matkapuhelimella. Otettuasi Eazybreakin käyttöön sinun ei tarvitse enää huolehtia etujen jakamisesta tai ennakkosaldoista.

Lue miten Eazybreak ja Netvisor helpottivat ID BBN:n liikunta- ja kulttuuriedun hallinnointia

Netvisor-integraatio tuo aiemmin vain suurille yrityksille tarjolla olleet hyödyt kaikkien Netvisor-asiakkaiden hyödynnettäviksi. Palkansaajatiedot siirtyvät Eazybreakille automaattisesti, jolloin yrityksen tarvitsee pitää palkansaajatiedot ajan tasalla vain yhdessä paikassa: Netvisorissa. Eazybreak puolestaan toimittaa palkkakirjaustiedot Netvisorin palkkalaskemille automaattisesti. Tällöin palkanlaskijan ei tarvitse tehdä työsuhde-etujen kirjaamiseksi muuta kuin tarkistaa palkkalaskelmat kerran jokaisen palkkajakson aikana.

Integraation käyttöönottoon valmistautuminen

Eazybreak-integraation saat käyttöösi Netvisor Storessa. Käyttöönottoa ennen yrityksen on hyvä tarkistaa, että:

 1. Netvisorin HRM-osio on käytössä
 2. Palkansaajien sähköpostiosoitteet on tallennettu Netvisoriin
 3. Sopiva palkkalaji on määritetty Eazybreak-etujen palkkakäsittelyä varten.
 4. Onko yrityksellä Netvisorissa palkansaajia, joiden tietoja ei haluta Eazybreakiin? Esim. hallituksen jäsenet tai palkattomat harjoittelijat voivat olla tällaisia.

Käyttöönottoa varten tarvitset jotkin näistä Netvisor-käyttöoikeuksista:

 • Käyttäjähallitsija (KH)
 • Tilitoimiston pääkäyttäjä (TPK)
 • Yrityksen pääkäyttäjä
 • Yrityskäyttäjä-profiili
 • Kaikki oikeudet-profiili

Helpoiten tarkistat käyttöoikeutesi Netvisor Storessa: jos Eazybreakin kohdalla oleva ”Ota käyttöön” -painike ei ole klikattavissa, sinulla ei ole riittäviä oikeuksia. Ole yhteydessä tilitoimistoosi tai Netvisorin käyttäjätukeen käyttöoikeuksiesi päivittämiseksi.

Integraation käyttöönotto

Eazybreakin Netvisor-integraatio otetaan käyttöön Netvisor Storen Laajennokset-välilehdellä muutamalla klikkauksella. Integraation käyttöönotto etenee suunnilleen näin:

 1. Siirry Netvisor Storen Laajennokset-välilehdelle, etsi Eazybreak ja klikkaa ”Ota käyttöön”-painiketta.
 2. Hyväksy yrityksen ja sen palkansaajien olennaisten tietojen välitys Netvisorista Eazybreakiin.
 3. Selaimeen avautuu uusi välilehti. Hyväksy Eazybreakin käyttöehdot.
 4. Valitse työntekijöille jaettavat Eazybreak-edut ja niiden asetukset.
 5. Tarkista ja valitse työntekijät.
 6. Hyväksy Eazybreak-etujen käyttöön tarvittava ennakkolasku. Voit ohittaa ennakon maksamisen ja siirtyä tutkimaan Eazybreakin käyttöä. Jaettuja etuja ei kuitenkaan voi käyttää ennen kuin yritys on maksanut Eazybreakiin ennakkoa.
 7. Kaikki valmista – integraatio on käytössä!

Integraatio käyttöönoton jälkeen Eazybreak-etujen käytön voi aloittaa heti, kun yrityksellä näkyy Eazybreakissa ennakkoa maksettuna. Työntekijät saavat tällöin sähköpostitse ohjeet Eazybreakin käytön aloittamiseen. Tämän jälkeen työntekijät voivat asentaa ilmaisen Eazybreak-sovelluksen, etsiä mukavia käyttöpaikkoja ja käyttää Eazybreak-etujaan tekemällä maksuja sovelluksessa.

Lounasetu

Eazybreak Lounas toimii kuten perinteiset lounassetelit ja -kortit, mutta se on suunniteltu alusta asti mobiilipalveluksi. Siksi sen käyttö on helppoa ja nopeaa. Eazybreak Lounas -seteleillä voit maksaa yli 6 000 ravintolassa ympäri Suomen. Netvisor-integraation käyttöönoton jälkeen sinulla on mahdollisuus laajentaa lounasetujanne Eazybreak Sopimuslounaaseen, jolla voit järjestää perinteisen sopimusruokailun ravintoloiden kanssa.

Lue lisää

Liikunta- ja kulttuurietu

Eazybreak Liikunta ja Kulttuuri -seteleillä työntekijäsi voivat liikkua yli 5 500 liikuntapaikassa ja nauttia lukuisista kulttuuripalveluista. Tukemalla liikkumista ja kulttuurielämyksistä nauttimista edesautat työntekijöidesi jaksamista työssä. Voit myös valita pelkän liikuntaedun halutessasi.

Lue lisää

Työmatkaetu

Eazybreak Työmatka on Suomen laajin palvelu, jolla työnantaja voi tukea työntekijöidensä kodin ja työpaikan välistä julkista liikennettä. Palvelulla voi maksaa mm. HSL:n, VR:n ja Matkahuollon matkalippuja kaikissa Suomen R-kioskeissa ja monissa muissa matkalippujen myyntipisteissä. Eazybreak Työmatkalla kannustat työntekijöitäsi pienentämään hiilijalanjälkeään.

Lue lisää

Hyvinvointietu

Eazybreak Hyvinvointi-etu on työnantajalle helppo tapa tukea työntekijöiden jaksamista arjessa. Marraskuussa 2019 lanseerattua hyvinvointietua voi käyttää hierontapaveluihin yli 400 paikassa ympäri Suomen. Työnantaja valitsee työntekijöilleen sopivat hierontapaikat muodostamalla Eazybreakin kautta sähköiset sopimukset hierontapaikkojen kanssa.

Lue lisää

Palkkatiedot automaattisesti palkkalaskelmille

Työntekijältä veloitetaan usein omavastuuosuus työsuhde-eduista vähentämällä sovittu summa tämän palkasta. Perinteisesti omavastuut on täytynyt tarkistaa käsipelillä etujen toimittajan raporteilta, minkä jälkeen jonkun on täytynyt naputella tiedot palkkajärjestelmään.

Eazybreak-integraatio automatisoi omavastuuosuuksien vähentämisen työntekijän palkasta, joten selviät jatkossa tästäkin ilman turhaa työtä. Ainoa sinulta tarvittava asia on ilmoittaa Eazybreak-integraation käyttöönotossa Netvisorissa etuudelle luotu palkkalaji. Tämän jälkeen palkkakirjaukset siirtyvät Eazybreakista Netvisorin palkkalaskelmille automaattisesti päivittäin.

Mitä integraatio maksaa minulle?

Eazybreak-integraation käytöstä veloitetaan palkansaajakohtaiset käyttäjämaksut Netvisorin kuukausilaskuilla. Maksu veloitetaan jokaisen palkansaajan osalta, jolla on kuukauden aikana ollut mahdollisuus käyttää yrityksesi valitsemia Eazybreak-etuja.

Esimerkiksi 10 työntekijälleen lounas- sekä liikunta- ja kulttuuriedut tarjoavan yrityksen kuukausittaiset palvelumaksut Eazybreak-integraatiosta ovat (perustuen 6.6.2019 voimassa olevaan Netvisor-hinnastoon)

 • Lounasetu: 10 x 1,55 € = 15,50 € / kk
 • Liikunta- ja kulttuurietu: 10 x 1,25 € = 12,50 € / kk
 • Yhteensä: 15,50 + 12,50 = 28 € / kk

Integraation käyttöönotosta ei veloiteta aloitusmaksuja, eikä Eazybreak veloita mitään muita kuluja palvelun käytöstä. Netvisorin normaalia 25 € / kk integraatiomaksua ei myöskään veloiteta Eazybreak-integraation osalta.

Palvelumaksujen lisäksi Eazybreak laskuttaa valittujen etujen käyttöön tarvittavan summan ennakkoon. Laskutus on täysin automatisoitavissa älykkään ja oppivan Eazybalance-algoritmimme avulla, joka seuraa ennakkonne kulutusta ja laskuttaa lisää tarvittaessa.

Ota yhteyttä: [email protected]

Eazybreak

OTA KÄYTTÖÖN
Kumppanuustaso:

Premium

Hinnoittelu:

Aloituskulut 0 €. Netvisor-kuukausilaskulla veloitetaan käyttäjäkohtainen maksu jokaisesta käytössä olevasta Eazybreak-edusta. Eazybreak ei veloita muita kuluja, eikä Netvisorin normaalia 25 €/kk integraatiomaksua veloiteta.

Kategoriat:
Henkilöstö
Lisätietoa:

Eazybreak

OTA KÄYTTÖÖN

Yhteydenotto ohjelmistosta


 • Omat yhteystiedot
 • Ehdot
 • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.