ContractZen

ContractZen – hyvän hallintotavan digitaalinen keskus

Unohda aikaa vievät ja kalliit implementointi- ja konsultointiprojektit. ContractZen on poikkeuksellinen pilvipalvelu, koska se yhdistää aiemmin erillään olleet palvelut yhteen: sopimusten hallinta, kokousten hallinta, sähköiset allekirjoitukset ja virtuaalinen datahuone (VDR). Allekirjoita sähköisesti ja hallinnoi sopimuksia, talousasiakirjoja ja kokouspöytäkirjoja. Asiakkaamme yli 30 maasta ovat tyytyväisiä palveluumme etenkin siksi, että ContractZenin voi ottaa käyttöön välittömästi.

”ContractZen on osa legal tech vallankumousta! Tekoälyn tehostamat hakutoiminnot ovat uskomattoman hyviä ja ne tehostavat päivittäistä työtämme huomattavasti. Palvelun käytettävyys ja ulkoasu ovat erinomaisia. ContractZen tuo lakimaailmaan helppoutta ja iloa. Suosittelemme lämpimästi!” – Tri. Nadine Lilienthal, Lakiasiainjohtaja, GetYourGuide

“Otimme ContractZenin sopimusten- ja kokoustenhallinnan pilvipalvelun käyttöön konsernilaajuisesti samassa ajassa kuin ennen olisi mennyt pelkästään hankinnan valmisteluun. Bisnes kiittää.”– Panu Hannula, COO, Musti Group

”ContractZen on tuonut toivottua joustavuutta tärkeiden dokumenttiemme käsittelyyn. Nyt esimerkiksi sopimuksiin pääsee käsiksi kaikilla päätelaitteilla, mikä tehostaa työtämme.” – Tuula Laukkanen, Finance Director, JCDecaux Finland

Enterprise-tason sopimusten hallinta
ContractZen on metadataperusteinen pilvipalvelu, jonka ominaisuuksia ovat mm. vapaa tekstihaku ja Microsoftin AI-palveluihin perustuva tekstintunnistus (OCR), automaattiset muistutukset ja Outlook kalenteri-integraatio.

Täysin digitaalinen hallitusportaali
Moderni kokoushallintatyökalu, jolla voit hallinnoida koko kokousprosessin aikatauluksesta pöytäkirjan sähköiseen allekirjoittamiseen. Hoida kokouskutsut ja jaa kokousmateriaalit helposti ja turvallisesti. Luo, priorisoi ja seuraa tehtäviä Task Managerin avulla.

Katso tästä video ContractZenin hallitusportaalista.

Sisäänrakennettu virtuaalinen datahuone (VDR)
Perusta tietoturvallinen datahuone vain muutamalla klikkauksella. Yhdessä muiden ContractZenin älykkäiden ominaisuuksien kanssa datahuoneratkaisumme mullistaa tavan jakaa yrityksen tärkeimpiä asiakirjoja.

Maailman johtavat sähköiset allekirjoituspalvelut
Nopeuta prosesseja ja vähennä kustannuksia allekirjoittamalla dokumenttisi ja kokouspöytäkirjasi sähköisesti. Seuraavat allekirjoituspalvelut on integroitu ContractZeniin: Adobe Sign, Assently, DocuSign, SignHero (täysin ilmainen) ja Visma Sign.

“Volocopter on urbaanin ilmaliikenteen pioneeri, joka tuo lähitulevaisuudessa drone-taksit kaupunkeihin ympäri maailmaa. Hallituksemme jäsenet asuvat eri puolilla maapalloa, joten tarvitsimme organisaatiollemme erittäin dynaamisen ja joustavan kokoustyökalun. ContractZen on juuri tällainen ja tukee ketteriä työskentelytapojamme – suosittelemme palvelua jokaiselle hallitukselle, joka haluaa tuottaa todellista lisäarvoa.” – Florian Reuter, CEO, Volocopter GmbH

Palvelu on hinnaltaan erittäin edullinen (8,70€/käyttäjä/kk) ja heti käyttövalmis. ContractZeniä käyttävät niin suuret kuin pienetkin yritykset eri aloilta.

Voit kokeilla palvelua ilmaiseksi 30 päivää! www.contractzen.com

Uusia mahdollisuuksia tilitoimistoille

ContractZen tarjoaa tilitoimistoille monia uusia palvelumahdollisuuksia. Palvelulla sujuvoitat esimerkiksi tilinpäätösrumban itsesi ja asiakkaidesi osalta tulevalla tilinpäätöskaudella. Se on myös suureksi avuksi yrityskauppatilanteiden valmistelussa.

Tarjoa palveluamme asiakkaillesi ja luo tilitoimistollesi uusi erottuva kilpailutekijä!

Ota yhteyttä niin kerromme tarkemmin tilitoimistoyhteistyöstämme, Markus Mikola, puhelin 040 533 4519, sähköposti [email protected]

Yhteyshenkilö

Markus Mikola

CEO

+358 40 533 4519

[email protected]

Yhteyshenkilö

Joona Kunnari

Account Manager

+358 44 509 6607

[email protected]

Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
8,7€ per käyttäjä per kk

Kategoriat:
Talous
Lisätietoa:

ContractZen

Ota ContractZen käyttöön

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.