CISS Office

CISS säästää aikaa ja rahaa

Asiakas hallitsee 100 % varmuudella kaikki dokumentit liitteineen ja versioineen. Lyhyesti sanottuna: CISS säästää aikaa ja rahaa.

Erityisesti sähköpostien hallinta säästää aikaa ja vaivaa. Etsimiseen käytetty aikaa vähenee ja esim. väärien versioiden käyttö on mahdotonta. CISS palvelee erityisen hyvin myös laatudokumenttien hallinnassa ja jakelussa, näet vain sinua koskevat laatudokumentit.

CISS Office toimii yhden hengen yrityksestä satojen käyttäjien yrityksiin toimialasta riippumatta. CISS on laajennettavissa myös PDM-ohjelmaksi. Voit laajentaa ohjelmaa kaikille CAD-käyttäjille, yksi ja sama ohjelma koko yrityksessä. CISS on integroitu myös monitoimilaitteisiin skannattujen dokumenttien hallitsemista varten. Sharpin monitoimilaitteisiin CISS on integroitu niin, että voit Sharpin näytöltä valita suoraan talletuspaikan, johon skannaat pdf:n, ilman mitään välivaiheita.

Integrointi Netvisoriin

CISS on integroitu Netvisoriin niin, että ostolaskut viedään yhdellä napin painalluksella Netvisorin ostoreskontraan. Esimerkki: Paperinen ostolasku skannataan Sharpilla, skannattu dokumentti ilmestyy CISSiin ja viivakoodin sisältämät tiedot ovat täytetty kortilla. Ostolaskun digitaalisen hyväksymiskierron jälkeen käyttäjä painaa nappia => ostolasku menee Netvisoriin. Netvisor ei tarvitse olla käynnissä. Ajansäästö manuaaliseen kiertoon ja käsittelyyn verrattuna merkittävä.

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Ostolaskut ja -tilaukset
Käyttäjä aktivoi tiedonsiirron (manuaalinen)
Ei mahdollinen

CISS Office

Ota CISS käyttöön
Kumppanuustaso:

Not Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu
Kysy tarjous

Ota CISS käyttöön

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.