Anders Innovations

Anders tuottaa korkealaatuisia verkkoliiketoiminnan ratkaisuja yrityksille – tavoitteenaan auttaa asiakkaitaan kehittymään ja menestymään digitaalisessa maailmassa.

Meillä on kokemusta ja vahvaa osaamista erilaisten verkkopalveluportaalien, kuten asiakaspalvelu- ja tilaustyökalujen sekä verkkokauppojen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Olemme myös rakentaneet asiakkaillemme useita räätälöityjä verkkotyökaluja ja –palveluita hyödyntäen koneoppimista ja Big datan hallintaa. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluu sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita, pienistä pk-sektorin yrityksistä aina pörssiyrityksiin asti. Tavoittelemme aina aidon muutoksen aikaansaamista ja konkreettisia pitkän aikavälin tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnassa.


Uskomme vahvasti jatkuvaan parantamiseen ja innovaatioon sekä ketterän kehityksen ja avointen, interaktiivisten menetelmien voimaan. Kumppanina olemme asiakkaalle joustava, asiakaslähtöinen, proaktiivinen ja luotettava toimija. Olemme myös suuria avoimen lähdekoodin teknologioiden puolestapuhujia. Tavoitteenamme on olla alamme johtava toimija ja ykkösvalinta verkkoliiketoimintaratkaisujen kumppaniksi.

Anders on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä ja työllistää nykyisin yli 50 työntekijää kolmella mantereella. Anders on saavuttanut paikan Deloitte Technolgy Fast 50 –listan kärkikymmenikössä vuosina 2014 ja 2015 ja tuli valituksi kansainvälisesti arvostetulle Red Herring Top 100 Europe –listalle vuonna 2016. Anders on myös valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Work –instituutin tutkimuksissa vuosina 2015, 2016 sekä 2017.

Yhteyshenkilö

Juha Reini

Director of customer relationships

+358405776750

[email protected]

Yhteyshenkilö

Sami Haltia

Sales & Marketing specialist

+358 44 5930007

[email protected]

Anders Innovations

Tutustu
Kumppanuustaso:

Partner

Hinnoittelu:

Hinnoittelu:
Ota yhteyttä ja rakennetaan sekä hinnoitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Lisätietoa:

Anders

Tutustu

Yhteydenotto ohjelmistosta


  • Omat yhteystiedot
  • Ehdot
  • Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.