Kuvaus

Visma Netvisor -asiakkailla on mahdollisuus ulkoistaa laskutusprosessin koko arvoketju yhdellä napin painalluksella. Tämä tarkoittaa yrityksen toimintaan merkittäviä resurssisäästöjä sekä rahankierron nopeuttamista.

Laskutus- ja maksuvalvontapalveluidemme avulla yritys voi keskittää resurssinsa täysin omaan liiketoimintaansa ja siirtää kaikki laskutukseen ja maksuvalvontaan liittyvät toimenpiteet tehtäväksemme. Laskujen lähettämisen lisäksi valvomme suoritukset asiakkaamme puolesta ja tilanteissa, joissa laskua ei makseta, lähetämme yrityksen puolesta myös maksuhuomautuskirjeet. Asiakasyhteydenotot ohjataan tekemään asiakaspalveluumme laskutusasioissa ja sovittaessa myös muissa asioissa.

Laskutus- ja maksuvalvonnan kaikki toimenpiteet tapahtuvat viiveettömästi ja saatavat ovat ammattilaisten ajantasaisessa valvonnassa. Samalla myös kustannukset pienenevät. Tehokas reskontravalvonta ja asianmukaiset toimenpiteet myös parantavat maksujen saantia, nopeuttavat rahankiertoa ja pienentävät luottotappioriskiä.

 

 

Ihmiset

Miika Varjonen

Myyntijohtaja
+358 50 365 4996

Tero Salminen

Asiakkuuspäälllikkö
+358 45 205 7144

Per-Erik Breitholtz

Aluepäällikkö
+358 44 724 6588

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.