Kuvaus

Helppokäyttöinen ja tehokas matka- ja kuluhallinta

M2 virtaviivaistaa matkustukseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn liittyviä toimintoja suunnitelman tekemisestä aina maksatukseen ja kirjanpidon vienteihin sekä verottajan vuosi-ilmoitusaineistoon asti.

M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmäratkaisu nopeuttaa ja automatisoi matkalaskujen ja -kulujen käsittelyn. Se muodostaa koko laskutusprosessin kattavan kokonaisuuden, joka nopeuttaa organisaation sisäiseen laskutukseen liittyviä hallinnollisia rutiineja ja vähentää virheitä.

Käyttäjää ohjaava käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Matkalaskujen laadinnan lisäksi järjestelmä hallitsee myös matkasuunnitelmien käsittelyn, ajokilometrilaskutuksen sekä kattavat kululaskutustoiminnot. Lisäksi ohjelma laskee automaattisesti oikeat kilometrikorvaukset ja päivärahat.

Automatisoitu laskujen tiliöinti ja sähköinen arkistointi, monipuoliset raportointimahdollisuudet sekä manuaalisen tiedonsyötön minimoitu tarve säästävät työtunteja.

https://www.visma.fi/enterprise/m2/m2-tilaus/

 

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Ei mahdollinen.
Pankkitapahtumat
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Ei mahdollinen.

Ihmiset

Hanna Olkinuora

Sales Manager
+358 44 306 9911

Mikko Joki-Korpela

Account Director
+358 50 406 6762

Jesse Vainio

Sales Manager
+358 50 435 6361

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.