Kuvaus

Tocoman on rakentamisen digitalisoinnin tulevaisuuden suuntaa näyttävä kasvuyhtiö. Olemme olleet suomalaisen rakentamisen digitalisoinnin edelläkävijä jo 30 vuotta. Tarjoamme integroidun kokonaisvaltaisen ohjelmistoratkaisun koko rakentamisen elinkaaren ajalle, jossa asiakas on aina keskiössä.

Olemme tietomallin (BIM) hyödyntämisen edelläkävijöitä maailmanlaajuisesti, ja uudet BIM-ratkaisumme integroivat tiedon entistä luontevammin kustannuslaskentaan ja tuotantoprosessiin. Kustannuslaskenta-ohjelmistomme ja siihen liittyvät älykkäät tietorakenteet ja hinnastot ovat muodostuneet rakennusalan standardiksi Suomessa – se on maailman paras ja Suomen käytetyin kustannuslaskenta-ohjelmisto. Aikataulu-ohjelmistomme on Suomen käytetyin ja täydellisin suomalaiseen rakentamiseen sopiva ohjelmistokokonaisuus. Kustannusraportointi edustaa moderneinta teknologiaa ja sisältää ennakoivia algoritmeja, jotka auttavat ennakoimaan entistä luotettavammin hankkeen lopputulosta, mihin tarjoamme tiiviin integraation Netvisor-taloushallinto-ohjelmistoon. 

Työmaa-kokonaisratkaisumme hoitaa kaikki työmaan valvonta- ja raportointitoiminnot integroidusti. 

Tarjoamme lisäksi asiakasläheisen ja rakennusalan tuntevan käyttöönoton sisältäen valmennuksen, ohjelmistojen käyttöönottoa helpottavan projektointipalvelun ja rakennusalan prosessien konsultointia.

Netvisor-Tocoman -yhteistyössä rakennusyrityksen tilitoimiston kirjanpitäjä saa aina käyttöönsä maksutta Tocomanin tarjoaman Kustannusraportoinnin, jotta tilitoimisto pystyy tarjoamaan ajantasaisen ja tarkan rakennushankkeen taloudellisen tilannekuvan. 

Meidän kanssamme on turvallista kasvaa!

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Kirjanpitoaineisto
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).
Ostolaskut ja -tilaukset
Ei mahdollinen.
Tiedon tallentaminen aktivoi tiedonsiirron (reaaliaikainen).
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).

Ihmiset

Henri Lähdesmäki

Toimitusjohtaja
+358 50 5934 653

Miikka Eskovaara

Strategia-ja tuotekehitysjohtaja
+358 44 5568 344

Pasi Hakkarainen

Myyntijohtaja
+358 50 613 71

Jari Kangassalo

Asiakaskokemusjohtaja
+358 40 1581 855

Timo Järnfors

Projektijohtaja
+358 40 8439 437

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.