Kuvaus

Tilitoimiston tärkein tehtävä on auttaa yrittäjää tekemään liiketoiminnan kannalta oikeita päätöksiä lukujen perusteella. 

Jotta me voimme toteuttaa tarkoitustamme, meidän pitää automatisoida juoksevasta kirjanpidosta mahdollisimman suuri osa – ja lopun ajan me käytämme sen miettimiseen, mitä yrityksesi luvut kertovat ja mitä niiden perusteella pitää tehdä. Olemme sitä mieltä, että meidän pitää palkkiomme eteen tuoda yrityksellesi arvoa joko kasvavan liiketoiminnan tai säästöjen kautta.

Me Tiliampparissa tiedämme, että taloushallinto on vain yksi pieni osa yrityksen toimintaa.
Siksi teemme palvelumme helpoksi yrittäjälle, jotta emme vie tarpeettomasti yrittäjän aikaa.

Haluamme tehdä aidosti paperitonta taloushallintoa. Miten se hyödyttää sinua asiakkaana?
Mm. siten, että kaikki tieto on aina saatavilla, koska mitään ei ole vain paperilla – yleensä väärässä paikassa, kun sitä tarvitsisi.
Käytämme Visman Netvisor-ohjelmistoa, joka mahdollistaa yhteiskäytön ja siten poistaa kaiken tuplatyön.

Työntekijämme saavat tehdä työtään missä tahtovat – suositus on, että iso osa työstä tapahtuisi asiakkaiden luona. Miksi?
Sillä varmistumme siitä, että ymmärrämme Sinun liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Koemme myös, että on meidän tehtävämme tulla Sinun luoksesi, eikä toisinpäin.

Tottakai teemme myös pienten yritysten kirjanpitoa ja perinteisin menetelmin. Miksi?
Koska uskomme, että avullamme Sinunkin liiketoiminnallasi on mahdollisuus kasvaa suuremmaksi. Eikä hyvä palvelu saa olla kiinni siitä, minkälaista tai -kokoista liiketoimintaa Sinä harjoitat.

Suhtaudumme intohimoisesti talouteen – ja siksi odotamme myös Sinulta intohimoa oman liiketoimintasi suhteen.

Osoite

Hietalahdenranta 13 Helsinki 00180

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Jarmo Sassali

Yrittäjä, KLT
+358 40 595 6425

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.