Kuvaus

Olemme liiketoimintalähtöinen asiakkaan kasvukumppani, joka on keskittynyt puhtaasti sähköiseen taloushallintoon ja erinomaiseen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Toimistomme sijaitsevat Lohjalla ja Helsingin keskustassa.

Tarjoamme yksilöllistä tilitoimistopalvelua ja liiketoiminnan konsultointia pk-yrityksille. Jokaisen asiakkaan kanssa etsitään yhdessä paras tapa taloushallinnon hoitoon.

Palvelu helpottaa paljon minun työtäni. Talouden seuraaminen on helpompaa. Aikaisemmin saimme raportin kuukausittain, mutta nyt voin seurata taloustilannetta päivätasolla ja reagoiminen on helpompaa. Yhteydenpito kirjanpitäjän kanssa toimii moitteettomasti. Talousverkon palveluvalmius on erinomaista; aina olen saanut vastauksen kun olen kysynyt jotain. Palvelu on hyvää ja asiantuntevaa.

– Juha Ruponen, toimitusjohtaja, Vuosaari Golf

Sähköinen tilitoimisto Helsingin Lauttasaaressa

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkea ja tehostaa rutiininomaista työtä. Sähköisyys mahdollistaa yrityksen talouden tarkastelemisen reaaliaikaisesti, jolloin tulevan ennustaminen on mahdollista. Tilitoimiston ja asiakkaan välistä työnjakoa voidaan sopia joustavammin. Sähköinen taloushallinto on sekä asiakkaan että tilitoimiston etu!

Tarjoamme palvelumme sähköisesti, jotta voimme hoitaa työmme kustannustehokkaasti ja järkevästi.

Kirjanpitopalvelut yrityksellesi

Tarjoamme sekä yrityksen taloushallinnon kokonaisratkaisuja että esim. vain pääkirjanpito-tilinpäätöspalveluja. Palveluihimme kuuluu:

  • Sähköinen taloushallinto
  • Digitaaliset taloushallinnon ratkaisut
  • Palkanlaskennan palvelut
  • Taloushallinnon konsultointi ja neuvonta
  • Hallintopalvelut (yrityksen perustaminen/lopettaminen, yritysjärjestelyt, rahoituspalvelut yms.)

Ota yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen, josta sinun on vaikea kieltäytyä!

Päätoimipiste

Suomen Talousverkko Oy

Osoite

Heikkiläntie 7 A Helsinki 00210

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Piia Ansala

Yrittäjä
040 720 1717

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.