Kuvaus

Lisää katetta omistajayrittäjille

Tilitoimistomme TalousNosturi on perustettu vuonna 2001. Asiakkaamme ovat omistajayrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita kannattavuudesta ja kasvusta. Olemme suunnitelleet TalousNosturin palvelut siten, että sinun on helppo ulkoistaa taloushallintosi tehtävät meille.

Tarjoamme keskustelukumppanin, jonka kanssa yrityksesi ja henkilökohtaisten talousasioidesi hoitaminen on helppoa ja mutkatonta.

TalousNosturi on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Kirjanpitäjämme huolehtivat puolestasi kaikista taloushallintosi rutiineista, jos niin haluat. Tarkistuslistamme varmistavat, että et joudu kyselemään tai patistelemaan.

Me hoidamme talousasiat puolestasi, lupaamassamme aikataulussa.

Ansaitset rahassa mitattavia etuja

Tarjoamme tilitoimistopalvelut selkeissä paketeissa. Voit valita pelkän kirjanpidon tai parantaa avullamme myös asiakas- ja palvelukannattavuuttasi.

Kirjanpitoaineistosi tallentuu aina sähköiseen arkistoon. Löydät tositteet nopeasti. Säästät aikaa ja rahaa. Seuraat yrityksesi taloutta tosiaikaisesti verkkopalvelumme kautta missä ja milloin vain.

Saat napakat raportit ja niiden seurana selkeät kehitysehdotukset.

Palveluillamme on kiinteä kuukausihinta, joka perustuu lähettämiesi myyntilaskujen ja vastaanottamiesi ostolaskujen määrään. Budjetoit kulut helposti ja vältät yllätykset.

Asiantuntijat palveluksessasi

Seuraamme tulojasi ja menojasi. Voit keskittyä päätöksentekoon. Yrityksesi päivittäinen kirjanpito sujuu kanssamme ilman patistelua. Kun teet palvelusopimuksen kanssamme, yrityksesi ulkoinen taloushallinto ja sen rutiinit käsitellään vauhdilla TalousNosturin järjestelmissä.

Kirjanpitosi pysyy aina ajan tasalla. Käsittelemme tositteet ja päivitämme numerot pikavauhtia. Raportoimme sähköisesti verottajalle. Näet koko ajan yrityksesi taloudellisen tilanteen ja ennakoit tuloja ja menoja. Vältyt viranomaisraportoinnin byrokraattisilta kiemuroilta.

Talousseurantasi ja kirjanpitosi yksityiskohdista huolehtii puolestasi yrityksellesi nimetty kirjanpitäjä. Hän hoitaa sähköisten järjestelmien kommervenkit puolestasi. Hän vastaa selkokielisesti ja nopeasti kysymyksiisi, ilman talousteknistä jaarittelua epäolennaisista yksityiskohdista.

Kirjanpitäjä tuntee tarkasti yrityksesi kirjanpitohistorian. Siksi hän osaa ennakoida ja budjetoida kanssasi toistuvia menoja ja liiketoimintasi kausivaihteluita. Vältyt yllätyksiltä, kun suunnittelet talouttasi kanssamme. Kassaasi kilisee pian euroja huomattavasti entistä vauhdikkaammin.

TalousNosturin palvelut

Taloushallinto/Kirjanpito:

  • Toiminimen kirjanpito- Nosturi™Mini
  • Sähköinen ja edullinen- Nosturi™Teho
  • Rahanarvioisia neuvoja- Nosturi™Näköala

Palkanlaskenta

Tilintarkastus

Asiantuntijapalvelut:

  • Kannattavuuslaskenta- Nosturi™Puhti
  • Kilpailija-analyysi- Nosturi™Kilpuri
  • Verojen optimointi- Nosturi™Vero-optimi
  • Budjetointi- Nosturi™Budjetointi
  • Lakimiehen palvelut- LakiNosturi™

 

 

Päätoimipiste

Talousnosturi Oy Keskus

Osoite

Säästöpankinranta 2 A Helsinki 00530

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Lataukset

NosturiNäköala-esite.pdf
NosturiTeho-esite.pdf
NosturiPalkat.pdf
NosturiMini-esite.pdf
Nosturibudjetointi.pdf
NosturiStartti.pdf

Ihmiset

Sara Helander

toimitusjohtaja, NosturiYrittäjä
040-746 8104

Virva Saarinen

HT-tilintarkastaja, NosturiYrittäjä
045-650 8633

Lenita Härkönen

NosturiMyyjä
050-3424117

Petri Laurila

OmaLakimies
040-768 2255

Jussi Leskelä

NosturiTalouspäällikkö
045-122 7470

Lyydia Pham-Leinonen

OmaKirjanpitäjä
040-354 5393

Heli Torvinen

OmaKirjanpitäjä
045-122 7470

Elena Lemetti

OmaKirjanpitäjä
050-448 1521

Jenna Ollonen

OmaKirjanpitäjä
050-301 9366

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.