Kuvaus

Liiketoimintaa ymmärtävä talouden luottokumppani

Haluamme rakentaa pitkiä asiakassuhteita ja olemme yrityksesi kasvun tukena kokonaisvaltaisesti. Jokainen yritys on uniikki ja kaipaa erilaisia näkökantoja tai tukea talouden kehittämiseen. Siksi tarjoamme palvelujamme laajalla skaalalla, aina kehitysprojekteista, säännöllisistä taloussparraushetkistä ja valmennuksista kuukausittaiseen johtoryhmä- ja hallitustyöskentelyyn saakka.

Olemme liiketoimintalähtöinen ja analyyttinen yhteistyökumppani, joka varmasti osaa haastaa ja keskustella kanssasi. Pyrimme aina tuomaan uutta näkökulmaa ja löytämään juurisyyt taloutesi haasteisiin. Tämän taustalla on osaava ja aidosti yritystaloudesta kiinnostunut henkilökunta, joka ymmärtää niin liiketoiminnan johtamisen kuin teknisten ratkaisujen tärkeyden ja nyanssit. Emme ole vain taloushallinnon ulkoistuspalvelu vaan olemme yrityksellesi luottokumppani, kun haluat kokonaisvaltaisesti kehittää yrityksesi taloutta ja liiketoiminnan johtamista.

Katso kaikki palvelumme >>

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.