Kuvaus

Agensin Sopimisen Palvelualustalla muodostat helposti yrityksesi liiketoiminnan perusdokumentteja juuri sinun tarpeeseesi räätälöitynä, helppokäyttöisen työkalumme avulla. Lakiasiantuntijamme ovat olleet jokaisen palvelun laadinnassa mukana, joten voit luottaa siihen että valinnoillasi muodostettu dokumentti on pätevä ja pitävä. Tarpeen vaatiessa tarkastamme myös luonnostelemasi dokumentin. 

Asiakirjojemme sisällöissä on huomioitu myös vuosien kokemuksen tuoma käytännön tieto ja ymmärrys sopimusoikeuden realiteeteista ja tosiasiallisista tarpeista. Tuomme jatkuvasti uutta sisältöä palveluumme ja kehitämme olemassaolevia palveluja.

Seuraamme myös lainsäädännön kehitystä ja mahdollisia muutostarpeita asiakkaidemme asiakirjoissa. Useimmista asiakirjapalveluistamme rakennamme myös eri kieliversiot saatavillesi, ja jos tarvitsemaasi kieltä ei valikoimassamme ole, pystymme sen toteuttamaan helposti ja nopeasti käyttöösi.

Alustamme on saatavilla myös ns. white label-mallina, jolloin voimme yhdessä kanssasi jakaa vastuut sisällöntuottamisen ja laadunvalvonnan osalta halutulla mallilla.

Palvelumme PK-yrityksille

Agensin missiona on tehdä sopimisesta helppoa, jotta ihmisillä ja yhteisöillä olisi vähemmän tarvetta riidellä. Visionamme on olla maailman johtava sopimisen palvelujen tarjoaja asiakaskokemuksella mitattuna. Perustamme toimintamme seuraaviin arvoihin: Follow the Customer’s path, ¡Revolución o muerte!/Shake the Industry, Automatization, Trust/Honesty/Don’t Do Evil.

Lataukset

Agens-Digitaaliset-Lakipalvelut-2018-demotunnuksella-1.pdf

Ihmiset

Tuomas Huokuna

Verkostomanageri
+358 44 724 3677

Seppo Parviainen

OTK, Toimitusjohtaja
040 171 1241

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.