Kuvaus

Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy on Auktorisoitu tilitoimisto, taloushallinnon ja liiketoiminnan kehittämisen palvelutalo, joka palvelee valtakunnallisesti asiakkaita Seinäjoelta, Kurikasta, Lapualta, Alavudelta, Jalasjärveltä ja Kauhajoelta käsin.

Meillä on markkinoiden laajin taloushallinnon palveluvalikoima. Tarjoamme kokonaan ulkoistetun talousosaston käyttöönne. Tarjoamme kirjanpidon, taloushallinnon ja palkanlaskennan lisäksi Talous- ja HR-päällikköpalvelut sekä yritys- ja veroneuvonnan. Näiden lisäksi liikkeenjohdon konsultointi sekä strategiatyö on yksi toiminta-alueemme.

Ekonomitoimistolla on myös markkinoiden laajin ohjelmistovalikoima räätälöidyllä raportoinnilla.  Pohjanmaan Ekonomitoimistolla on omat koulutetut ja kokeneet ohjelmistopääkäyttäjät ja -tiimit asiakkaiden ja henkilökunnan tukena. Meillä on yli 10 sertifioitua Netvisor käyttäjää ja olemme markkinajohtaja Etelä-Pohjanmaalla sekä merkittävä toimija valtakunnallisesti. Yhteensä Ekonomitoimistolaisia on n. 90 asiantuntijaa asiakkaitamme varten.

Pyrimme löytämään aina sopivan ratkaisun asiakkaidemme tarpeisiin. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme. Uskomme, että yhdessä hyvinvoivan ja osaavan henkilöstön kanssa saamme positiivia tuloksia aikaan myös asiakkaiden liiketoiminnassa.

Olemme riittävän pieni suureksi, mutta riittävän suuri pieneksi. Riittävän pieni, jotta jokainen asiakas voi olla meille se tärkein – meiltä saa aina henkilökohtaista palvelua omalta, sitoutuneelta tekijältä. Toisaalta riittävän suuri, jotta pystymme laajalla asiantuntijatiimillä varmistamaan, että jokaiseen tilanteeseen löytyy sopivaa erityisosaamista.

Osoite

Kalevankatu 11-13 Seinäjoki, Kurikka, Lapua, Alavus, Jalasjärvi, kauhajoki 60100

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Timo Seppälä

Myynti-, Markkinointi- ja Asiakkuusjohtaja, Partner
+358405388058

Anssi Saksa

Myyntipäällikkö
+358503005610

Ida Ketola

Netvisor-Pääkäyttäjä, KLT-kirjanpitäjä
+358406762205

Anu Tieaho

Toimitusjohtaja, Yrittäjä
+358400587752

Tommi Kuuppelomäki

Liiketoimintajohtaja, CFO-Palvelut
+358400 562 986

Marja-Liisa Kankaanpää

Varatoimitusjohtaja, Partner, Yritys- ja veroneuvonta
+358400474968

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.