Kuvaus

Palkittu OP Laskulaina laskunluototuspalvelu

OP Laskulaina on uudenlainen laskunluototuspalvelu, joka on integroitu suoraan Netvisoriin.

OP Laskulainan avulla yritys voi nostaa joustavasti luottoa lähettämiään laskuja vastaan tarvitsematta odottaa usein pitkällä olevaa eräpäivää. OP Laskulaina soveltuu kaikille Netvisor-asiakkaille koosta ja pankkiasiakkuudesta riippumatta.

Palkittu innovaatio
OP Laskulaina on palkittu maailman parhaana Banking Technology Awards 2018 kilpailussa. Käyttöönotto tapahtuu minuuteissa suoraan Netvisor Storessa. Kun OP Laskulaina on käytössä, laskut kiertävät OP:n virtuaalitilin kautta. Samalla tekoäly laskee yritykselle käytettävissä olevaa rahoitusta lähetettyjä laskuja vastaan. Tieto nostettavissa olevasta rahoituksesta on reaaliaikainen ja rahoitusta voi nostaa suoraan Netvisorin käyttöliittymästä. Rahat ovat käytössä lähes samantien.

Helppo käyttää. Automatisoitu kirjanpito.
OP Laskulainan ja Netvisorin välinen saumaton yhteys on viilattu loppuun asti myös taloushallinnon osalta. Laskuja lähettäessä kaikki toimii reskontrassa kuten normaalisti ja kirjanpidon tiliöinnit tapahtuvat automaattisesti. Kirjanpitäjä välttää tyypillisen factoringiin liittyvän manuaalisen työn.

Edullinen ja yksinkertainen hinnoittelu
Yritykselle myönnettävä limiitti on 25 000 – 200 000 €. Lainaa voi nostaa tarpeen mukaan yhdessä tai useammassa erässä. Myös takaisinmaksua on mahdollista säätää 80-100% välillä saapuvista maksuista. Korkoa maksetaan vain luoton päiväsaldolle. Korko on maksimissaan 2 %:n kuukausikorko ja määräytyy myönnetyn limiitin perusteella.

OP Laskulainan käyttöönoton voi tehdä suoraan Netviorin käyttöliittymästä Netvisor Storessa.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.