Kuvaus

Luotettava tilitoimisto antaa sinulle aikaa keskittyä yrittäjyyteen. Me räätälöimme palvelun sopimaan juuri sinun tarpeisiisi, jotta saat parhaan vastineen rahoillesi.Tarjoamme kattavia tilitoimistopalveluitamme kaikille, olittepa aloitteleva pienyritys tai suurkonserni.

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua; tarvittaessa hoidamme kaiken, laskutuksesta, perinnästä ja reskontran hoitamisesta yrityksesi laskujen maksamiseen asti, käytännössä kaikki taloushallintoon ja rahaliikenteeseen liittyvät asiat.

Lupauksemme:

  1. Saat aina tarvittaessa yhteyden meihin – tarjoamme 24 tunnin vastaustakuun
  2. Emme ainoastaan huolehdi yrityksesi taloudesta, me myös parannamme sitä.
  3. Nordic C-Managementissa voit tuntea olosi turvalliseksi ja luottaa siihen, että me huolehdimme yrityksesi kirjanpidosta sillä aikaa, kun sinä keskityt liiketoimintaasi.
  4. Meiltä saat fiksua, nykyaikaista ja vaivatonta taloushallintoa, ja Suomen parasta.

Sähköinen taloushallinto

Tilitoimisto Helsinki Nordic C-Management räätälöi laskutus- ja reskontra­palvelut sopiviksi jokaiselle asiakkaalle. Tilitoimistomme käytössä on paperiton kirjan­pito ja suositte­lemmekin verkko­laskujen käyttöön­ottoa.

Kirjanpito

Olemme pitäneet kiinni peri­aatteesta, että jokainen meillä työsken­televä kirjan­pitäjä omaa laajan ymmärryksen liike­toiminnan lain­alaisuuksista, hyvät viestintä­taidot sekä syvälliset tiedot talous­hallinnosta ja yritys juridiikasta.

Konsultointi

Tarjoamme perinteisten tilitoimisto­palveluiden lisäksi myös moni­puolista konsultointi apua esimerkiksi yritysten muutos­tilanteissa, kuten yritys­fuusioissa ja sulautu­misissa sekä haastavissa vero kysymyksissä.

Osoite

Näsilinnankatu 36 D Tampere 33200

Näytä toimipiste kartalla

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.

Ihmiset

Ilkka Suonpää

Toimistopäällikkö
+358400383599

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.