Kuvaus

Muster-, Netvisor- ja BI-raportointi-järjestelmien välille on rakennettu automaattisia tiedonsiirtoliittymiä (integraatioita), joilla manuaalista tietojen käsittelyä saadaan vähennettyä. Muster- ja Netvisor-järjestelmistä luetaan tietoa ja toimitetaan BI-raportointialustalle, jossa tiedot yhdistetään.

Vakioliittymien lisäksi toteutamme myös räätälöityjä liittymiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Integraatiot toteutetaan käyttäen Protaconin palveluväylää. Protaconin palveluväylä on kustannustehokas integraatioalusta, joka mahdollistaa tietojärjestelmien yhdistämisen nopeammin ja helpommin kuin perinteisissä integraatioprojekteissa. Järjestelmät saadaan keskustelemaan keskenään saumattomasti riippumatta käytetyistä teknologioista. Ratkaisu tukee suorien sovellusintegraatioiden lisäksi kansallista palveluväyläarkkitehtuuria ja voidaan tarvittaessa liittää osaksi sitä.

Ihmiset

Juha Eloranta

Liiketoimintapäällikkö
050 541 3342

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.