Kuvaus

Mikset tarjoaisi työntekijöillesi modernia tapaa vastaanottaa palkkalaskelma älypuhelimeen, jota käytämme päivittäin muihinkin arkiaskareisiin? Paperiset palkkalaskelmat ovat sekä kalliita, mutta myös hitaita.

Rantalaisen kehittämä mPalkka-sovellus perustuu uuteen tapaan toimittaa palkkalaskelmat suoraan työntekijöiden älypuhelimiin. mPalkan avulla haluttiin tarjota tilaisuus toimittaa palkkalaskelmat sinne, mistä työntekijät sen mieluiten ja helpoiten näkevät.

mPalkan ominaisuuksissa on lähdetty liikkeelle siitä, että työntekijä näkee ensimmäisenä tärkeät tiedot palkkalaskelmalta – maksettavan summan ja mistä tämä koostuu. Lisäksi palkkalaskelman toimitus tapahtuu heti, kun palkat on laskettu. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että palkkalaskelma on työntekijän puhelimessa jopa viikon nopeammin kuin paperilla toimitettuna.

Sovelluksen käyttö edellyttää työnantajalta tai tilitoimistolta sopimusta Rantalaisen kanssa. Palkansaaja voi ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Sovellus vaatii käyttöönotettaessa tunnistautumisen, minkä jälkeen se toimii henkilötunnuksella ja salasanalla. Palkkalaskelmat tallentuvat sovelluksen arkistoon.

Lue lisää mPalkasta ja sen käyttöönotosta verkkosivuiltamme osoitteesta www.mpalkka.fi

Integraatiot

Integraatiot
Netvisoriin
Netvisorista
Palkanlaskennan perusteet ja palkkalaskelmat
Ei mahdollinen.
Asiakas voi valita itse ajastuksen (automaattinen).

Lataukset

Ihmiset

Sami Kuronen

Sovellusasiantuntija
0103216758

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.