Kuvaus

Helppokäyttöinen ja tehokas matka- ja kuluhallinta

M2 virtaviivaistaa matkustukseen sekä matka- ja kululaskujen käsittelyyn liittyviä toimintoja suunnitelman tekemisestä aina maksatukseen ja kirjanpidon vienteihin asti. M2 sopii kaikenkokoisille organisaatioille.

M2 matka- ja kuluhallintajärjestelmäratkaisu nopeuttaa ja automatisoi matkalaskujen ja -kulujen käsittelyn. Se muodostaa koko laskutusprosessin kattavan kokonaisuuden, joka nopeuttaa organisaation sisäiseen laskutukseen liittyviä hallinnollisia rutiineja ja vähentää virheitä.

Kalenteripohjainen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen. Matkalaskujen laadinnan lisäksi järjestelmä hallitsee myös matkasuunnitelmien käsittelyn, ajokilometrilaskutuksen sekä kattavat kululaskutustoiminnot. Lisäksi ohjelma laskee automaattisesti oikeat kilometrikorvaukset ja päivärahat.

Automatisoitu laskujen tiliöinti ja sähköinen arkistointi, monipuoliset raportointimahdollisuudet sekä manuaalisen tiedonsyötön minimoitu tarve säästävät työtunteja.

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tämän lomakkeen tietoja käytetään vain tiedon välittämiseen kumppanille, mikäli se kohdistuu tiettyyn kumppaniin, ja Visma Solutions Oy:lle.